Witam!Zwracam sie z zapytaniem glownie do posiadaczy CB radia,chcialbym sie Was zapytac,gdzie najlepiej upchnac radio.Zapewne kilka osob ma to w autkach,wiec bede bardzo wdzieczny za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam Kacper
Witam!Zwracam sie z zapytaniem glownie do posiadaczy CB radia,chcialbym sie Was zapytac,gdzie najlepiej upchnac radio.Zapewne kilka osob ma to w autkach,wiec bede bardzo wdzieczny za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam Kacper
Nie posiadam CB ale czy nie zmieści się w tym schowku po lewej stronie pod włącznikiem świateł? Oczywiście trzeba by miejsce na kable zrobić ale z tego co widziałem jest wystarczająca ilość miejsca.
Zdecydowanie najlepsza opcja jest bezprzewodowa grucha troche drozsza ale napewno jest najlepsza bo wszystko wrzuca sie do kufra i jest spokoj a i antenke mozna sobie mala kupic i pytac sie przejezdzajacych driver z cb a nie zbierac bez sensu rozmowy z 10 km
pozdro
no wiec potwierdzam to co mowi Pawel - smieszy mnie czasem jak ktos jedzie z dwumetrowa antena i pyta "o drozke do X", przy czym ktos 20 km przed nim odpowiada mu ze czysto a miedzy nimi moga stac "misiaczki" Ja na codzien nie jezdze z CB (uzywam 2 razy w tygodniu), mam klasyczne CB i wsadzam radio w szczeline pomiedzy fotelem a hamulcem recznym - idealnie pasuje, zadne kable sie nie walaja.