Masakra :/ dzwonie do ASO spoko fajnie ale w bazie sa 4 atrapy zaczynające się od tego numeru 8J0 853 651 J i po J są jeszcze jakieś oznaczenia :/ i pytanie które jest które?
Masakra :/ dzwonie do ASO spoko fajnie ale w bazie sa 4 atrapy zaczynające się od tego numeru 8J0 853 651 J i po J są jeszcze jakieś oznaczenia :/ i pytanie które jest które?
Może niech zrobią zrzut ekranu ETKI?
Albo ściągaj ETKĘ i sprawdź samemu, masz tam szkic elementu
Byłem w salonie i patrzyłem razem z nimi masz zwykły rysuneczek poglądowy po którym nic się nie dowiesz :/
niewiem czy o to Ci chodzilo odnosnie oznaczen Audi TTS Facelift Kühlergrill "alle verfügbaren Teilenummern" - Teilenummern & Fremdanbieter - Das Audi Forum - Audi TTS | Audi TTRS | Audi TT | Die Audi S und RS Community
I TT
Jambolek ja też to widziałem tyle, że nie znam za dobrze Niemieckiego i z translatorem to średnio wiem o co kaman i komu wierzyć. Pomógłbyś?
EDYCJA ---------- Post dodany 20:24 26-03-2012 ---------- EDYCJA
matikte gdzieś znalazł info, że przedni grill to: 8J0 853 651 E 1RR pozostaje kwestia potwierdzenia tego. Najgorsze jest to, że nie da się tego wcześniej zobaczyć muszę zapłacić sprowadzą mi z DE i to co jest to dostane zwrotu mi nie przyjmą więc musze na 100% być pewny, że to ten grill.
co dokladnie sprawdzic bo przy jednym masz blyszczacy czarny a przy drugim platynowy szary - pisz co trzeba to podjade do audi jutro i dowiem sie juz konkretnie
EDYCJA ---------- Post dodany 20:37 26-03-2012 ---------- EDYCJA
albo poprostu podam nr. 8J0 853 651 J i co oni nato (( w razie czego objade trzy audi centrum berlin )) czegos sie napewno dowiem
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 26-03-2012 o 19:34
I TT
Problem w tym, że tych numerów jest kilka i jak podasz im 8J0 853 651 J to ci powiedzą, że sa 4 rodzaje atrap bo po J są jeszcze jakieś cyfry. Najlepiej by było spisać numer VIN najnowszej TTS bo wtedy będzie wiadomo, co ma fabrycznie zamontowane tyle, że u mnie w Łodzi nie ma żadnej TT na salonie nie wspominając już o TTS :/
Najnowsza ma grill w paski:
Jeśli u Ciebie by była wystawiona TTS to wystarczyłoby spisać numer VIN i wtedy mi zamówią dokładnie takie same elementy.
Ok zobaczymy co uda sie dowiedziec tylko niewiem czy uda mi sie ten vin dostac
I TT
Numer win jest tam gdzie w MK1 z boku po otworzeniu maski, nie powinni robić problemu.
tutaj stronka gdzie mozna sobie takie cudo zamowic http://www.bks-tuning.com/epages/171...1&Currency=EUR
mozna by zapytanko wyslac mo moze byli by tak zyczliwi i podali numer
Mógłbym od nich nawet kupić jak będę miał gwarancję, że dotrze w całości.
EDYCJA ---------- Post dodany 22:31 26-03-2012 ---------- EDYCJA
Umbau auf 2011 TTS Front, in Klavierlack schwarz lackiert! : a4cabriolet-seb
TTS Kühlergrill 8J0 853 651 J 1RR 228,04€ + 19% USt.
Nebel Gitter 8J0 807 681 K T94 22,65€ +
Nebel Gitter 8J0 807 682 K T94 22,65€ +
Gitter unten 8J0 807 697 H 14,96€ +
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 26-03-2012 o 21:31
Jaaqob tu masz aukcje Audi : TT Audi : TT | eBay .
TT z nowym grillem, jest VIN:TRUK1AFK6B1020499 Grill powinien isc ten sam.
Dzięki Mari! Dzwonie do ASO
EDYCJA ---------- Post dodany 09:24 27-03-2012 ---------- EDYCJA
Jest jeszcze jednak mały problem przyjrzyjcie się tablicy ona jest w wersji USA nie EU.
Musi być TTS z EU bo miejsce na tablicę jest w grillu fabrycznie zrobione.
Ostatnio edytowane przez Jaqob ; 27-03-2012 o 08:26
Jaaqob chyba nawet na tej stronie co ci wkleilem widzialem. Ze mozna wybrac sobie ten gril z tablica USA, EU i bez tablicy i to pewnie przez to tyle tych numerkow jest