Skoro ten bajer działa chodź trudno w to uwierzyć To i ja muszę się udać do Niemcowni
Skoro ten bajer działa chodź trudno w to uwierzyć To i ja muszę się udać do Niemcowni
A skoro już przy temacie (żeby nie rozszerzać offtupu) :
Paweł:
acceleration audi TT 280km/h - YouTube
Przyznaj się że na podnośniku
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 13-03-2012 o 17:27
chciałbym żeby teraz tak szło na prawdę:P ale bym musiał mieć pewnie jeszcze conajmniej + 150km
jak dla mnie podtlenek to lipa, ja przyznam szczerze że już tak przywykłem do mocy że nie mogę się doczekać korekty i efektu w postaci dupohamowni. Mając podtlenek jeździłbym na tym cały czas a gdy by się skończył to auto by już całkiem stało;/ Szczerze to myślałem że te 400km wystarczy mi na dłużej, ale zobaczymy co będzie po korekcie:P
Posty które nie trzymają poziomu zostały usunięte.....
MESSIK
Odnośnie tego żenującego postu odpowiadam autorowi, że czas 6sek napisałem celowo z tego względu, że może być to 5.8 lub 6.2 w 300konnej ośce wszystko zależy od umiejętności kierującego i nie widzę nic szczególnego że w 300 konne auto ma takie a nie inne przyspieszenie, gdyby to nie było ciężkie cabrio myślę że czas był by lepszy i mógł by wynosić ok 5.5 5.2. Ale dla ciebie może być to 10sek jeżeli cię to uszczęśliwi, ale nie o tym teraz mowa.
Widziałem twój post i ton wypowiedzi z jakim odnosisz się do Moderatorów na tym forum, nie wróże ci tutaj długiej kariery, jeżeli nie zmienisz swojego postępowania do starszych kolegów, nie będziemy tutaj również znosić niesubordynacji jakiegoś dzieciaka któremu to wydaje się że jest dorosły, nie jestem twoim kolegą z piaskownicy, abyś do mnie rozmawiał, więc zaprzestań tego na tym forum, jeżeli nie dostosujesz się do w.w. tekstu usunę ci konto na stałe, bo widzę że okresowe bany nie przynoszą skutku.
Znowu TT znowu Cabriolet
Drogi Zuczku,
"nie jestem twoim kolegą z piaskownicy, abyś do mnie rozmawiał, więc zaprzestań tego na tym forum," tak jest Panie Zuczku wiecej nie bede do Ciebie rozmawial, przepraszam za wszystko, Ciebie i innych moderatorow. W koncu zrozumialem ze musze miec do Was wielki szacunek i od dzisiaj to sie zmieni, do Ciebie co prawda juz nie bede "rozmawial" ale do innych zielonych i czerwonych bede sie zwracal jak do swojego profesora z anatomii, ktorego serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze przepusci mnie na egzaminie.
Z wyrazami szacunku
Messik vel "jakis dzieciak"
Ps prosze o nieusuwanie tego postu, widac w nim ze obiecuje poprawe
ogólnie podsumowując jakie to ma znaczenie przyspieszenie 0-100? to jest czas długiego ziewniecia tak jak napisał Arttur. zmierze sobie bo nie ukrywał że chciałbym zrobić niskie 4s albo je złamać:P ale to tak ze względu że było by fajnie bo na jazdę to niema wielkiego wpływu czy auto ma 4.3 czy 3.99 :P
ale ważniejsze jest to co powyżej 100, ja u siebie na dużym turbo nie odczułem szału 0-100 ale 100-200 jest duuża różnica, 200+ nie wiem bo nie jechałem jeszcze(nie byłem w niemczech no i mam zimówki a chcę jeszcze żyć :P)