90% na tak, pasuje mi bo jadę na Targi w Łodzi dzień szybciej Także nawet z trójmiasta się ktoś załapie, TTyoung
W sumie to jak by taki spot był, to jak miał bym już przyjechać to na 2dni, wieczorkiem można by zaliczyć jakieś knajpki Piotrkowskiej
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja polecam Willa Epejro w Łodzi. Byłem tam nie raz i polecam. Miejsce oddalone od centrum ok 10min autem. Spokojne miejsce (okna od parkinku), parking strzeżony, śniadanie, itd. Ceny jak pamietam 140/150 za jedynkę. Z doświadczenia wiem, że w Łodzi zawsze trudno było znaleźć spokojne miejsce. ul. 3 maja 15A. tel 600-78-30-60
pozdrawiam
Ech kiedy w końcu będzie ta A2? wtedy jazda do Łodzi to bedzie przyjemność, bo teraz to niekoniecznie.
Tak czy siak to my z Wottka będziemy jak nie TT, to A4 Cabrio
Znowu TT znowu Cabriolet
no nie gwarantuję bo 30 kwietnia późnym wieczorem mam w wawie zaliczenie i nie wiem jak to się ułoży ale może coś wymyślimy:P może pojadę autem i od razu z Michałem bym poleciał na spota, wszystko wyjdzie w praniu bo nie wiem jak to się ułoży:P
ech sorki znaczy 30 marca czyli 1 dzień przed ale może jakoś uda się to pogodzić bo może posiedzę w wawie, wyjdzie w praniu wszystko
rozważam...ale raczej na tak...........
Ania rozmawiała z Patrykiem.. auto już tuż tuż wydech spawają, potem 2-4 dni testowania i programowania. Wsio.. Więc się zjawię prawdopodobnie
lakierowanie auta już wykonane, ma nowe barwy
na dniach jeszcze sprostujemy wszystko, ja mam trochę do przejechania z Trójmiasta to nie to co z Wawa-Łódź
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 12-03-2012 o 18:02