Brewki, eh ludzie mają wyobraźnię
20120302113.jpg
To nie brewki tylko rzęsy. Można je kupić na Allegro auto rzęsy rzęsy samochodowe (2163075581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TATA nie opiedzielaj się załóż to:
Natrafilem dzis na NIssana Pathfindera Nismo. Widzialem wiele wydechow na wypasie i wiele zrobionych z puszek po rybkach ale ten mnie rozwalil DD Az sie zatrzymalem i zrobilem zdjecie.
Lodz -Parking Galerii Manufaktura
IMG_1115.jpg
IMG_1116.jpg
Widać w manufakturze niezłe ulepy wydechów "manufacturują". Ale widzisz z tak ogromną mocą MUSI BYĆ FLOW!
Swoją droga takie ciekawostki lepiej wrzucać do tematu ze śmiesznymi zdjęciami - co zapewne uczyni moderator.
Żuczek! Przybądź i uświadcz nam swojej mocy niebios moderacyjnych!
z tego co sie orientuje w najmocniejszej wersji 3.3 TDI v6 ma tylesamo koni co moj tdi. Sugerujesz ze powinieniem zmienic wydech?
W Comsporcie mowili mi ze przy TDI zmiana wydechu niczego nie zmieni poza hukiem ;D
Niestety ale najmocniejszy silnik to benzyna 310 KM i 525 NM, a NISMO to na bank benzyna Głupio byłoby gdyby zrobił Twojego diesla Od 0-100 w 7 sek. więc to on mógłby śmiać się ostatni
Ostatnio edytowane przez Cubanito ; 11-03-2012 o 16:51
A ja szukalem i nie znalazlm takiego 310KM. Zreszta czy to mozliwe ze przy takiej masie i 310KM wali do setki w 7 sek. Range Rober Sport ma 7sek do 100 ale to ma silnik o mocy 400KM. Glupio by mi bylo ja bym mial taki wydech
Trzeba dobrze szukać Coś Ty się tak uparł na te KM, zobacz lepiej moment 525! I to w benzynie! Stąd bierze się 7 sek.
No nie wiem, dlatego ze ja mam 350Mn
Fajnie, że moment masz w Miutono Netrach Mi tam się podoba taki wielki wydech w takich dużych autach
Pewnie znając życie wydech jest seryjny i same końcówki dospawane LOL
Przeniosłem też wątek do tematu ze zdjęciami . Nie otwierajmy nowych tematów z takimi ''pierdołami''
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden