Pawel-2005 jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam. Nie to było moim zamiarem. Chodziło tylko o brak precyzji stopera i przekłamanie licznika co potęguje błąd. A co do umiejętności, to nie wątpię, że Twoje są wysokie. Moje jeśli chodzi o start marne. Mój czas od 0 do 100 jest taki jak ICE napisał - nigdy Nie do tego służy mi tt-etka A spotkać się i pogadać? Zawsze i z wielką ochotą
możliwe bo ruszenie było nie takie jak trzeba,teraz czas 0-50 jest gorszy niż na k04 mniej więcej o 0.3s a powinien i myślę że będzie lepszy, dlatego ten czas jest taki sobie i jak auto będzie gotowe to czas powinien się sporo poprawićJak to mozliwe ze Pawel przy 400ps i odchudonym jeszcze ma 4,5 a Ty 4.1-2. DSG?
Jak turbo ma laga to wiadomo że czas bedzie gorszy na pierwszym biegu.
U mnie lepszy niż u pawła bo niut u mnie 530, a u pawła 400 a to jest spora różnica.
Paweł bez problemu powinien dojść do tego wyniku z lepszym momentem.
poniżej film:
Audi TT RS Acceleration 0-100 0-200 0-300 with 407ps and straight 530nm line - YouTube
a tu stary setup:
Audi TT RS Launch Control Acceleration 365ps 490nm 0-100 0-200 0-300 beschleunigung Drag Race - YouTube
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 11-03-2012 o 18:49
FUCK Masakrator.
Ja również nie mierzyłem nigdy, ale mniej optymistyczny wariant to 6.sek.
Znowu TT znowu Cabriolet
Dzięki, ale da się jeszcze urwać spokojnie pół sekundy. I paweł-2005 spokojnie też osiągnie 13s 0-200 w niedługim czasie.
W tym roku będzie jeszcze lepiej za 2-3 tygodnie odbieram auto, więc onboard zrobię od razu.
EDYCJA ---------- Post dodany 13:56 12-03-2012 ---------- EDYCJA
Aleś Ty skromny ja obstawiałbym niskie 5 albo wysokie 4 nawet. Jedyne przez ośkę tracisz bo moc masz bardzo dobrą! Zresztą strzelanie ze sprzęgła w czterobucie to zabójca napędów.. u Ciebie to przynajmniej siła pójdzie na brak trakcji a nie na sprzęgło
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 12-03-2012 o 13:57
Dlatego pisałem mniej optymistycznym jak pamietam ścigaliśmy się z twoim GT to do paczki szło łeb w łeb, ile ty tam w nim masz? no chyba że znowu dałeś mi fory
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie dałem Ci fory! To twoje dobrze idzie, wtedy jak się ganialiśmy było w oplu 245ps/360nm, teraz jest 285-290ps/400nm. Więc biorąc pod uwagę różnicę masy TT 1500 a Opla GT 1290. To wynik będzie podobny, 0-100 rewelacji nie będzie bo nie mam trakcji
W dodatku jechałem z ANIĄ haha! A Ty sam i ważysz max 50kg, a ja przy sporej wtedy nadwadze ze 115kg plus Ania.. nie podaję wagi ze względu na to że nie chce mieć przeje*ne w domu
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 12-03-2012 o 16:03
MICHAŁTT - skąd bierzesz avatary?
ja mam co prawda tylko 2 z przodu i FWD ... ale jak zrobić żeby na 19 koła nie mieliły przy ruszaniu? esp wariuje ... bo w teorii powinienem z 7 sek do sety mieć ale jakoś mi się nie wydaje... żeby na wilgotnym asfalcie, czyli 3/4 roku w Polsce, takie osiągi mieć ... a zatem co zrobić żeby FWD i z 2 z przodu d. nie dawać na startach?
podrzuci ktoś coś???
hehe
pozdr
Ruszać z pół gazu, a na dwójce już możesz mieć pełen ogień, ale wrzucić dobre kapcie, trochę szersze od seryjnych i będzie lepiej
Co do avatarów - nie mam pojęcia kto mi go zmienił, to zapewne sprawka ArTTura, bo on robi czasami takie psikusy i zmienia użytkownikom avatary!
tia arTTur , jak wszyscy śpią , najpierw zdemontuje i poprawi rozrząd czy haldex w swojej ttce , a potem dla zgrywy coś pomieni na forum, żeby szał pręta z Ameryki i Nas oświecał........ cały arTTur....