LUDZISKA! OG?ASZAMY IMPREZ? W CZ?STOCHOWIE JAKO OKAZJ? DO PIERWSZEGO NIEOFICJALNEGO ZLOTU PILOT?W UFO! CO WY NA TO? NA PEWNO B?D? JA I YUKON! RESZTA ZALE?Y OD WAS! ??CZMY SI?!!! [/i][/b]
LUDZISKA! OG?ASZAMY IMPREZ? W CZ?STOCHOWIE JAKO OKAZJ? DO PIERWSZEGO NIEOFICJALNEGO ZLOTU PILOT?W UFO! CO WY NA TO? NA PEWNO B?D? JA I YUKON! RESZTA ZALE?Y OD WAS! ??CZMY SI?!!! [/i][/b]
jestem chetny i raczej tam bede...wlasciwie to macie chyba po drodze do mnie z warszawy do czestochowy(przejezdzacie przez lodz?)...a moze by tak w trzy fury uderzyc???
mozna sie jakos umowic-pomyslcie!
Good idea!!!
Z tego, co si? orientuj?, to b?dziemy wyrusza? w sobot? z samego rana i to jeszcze z dwoma A3 VTG i b?dziemy si? mogli jako? ustawi? tam, gdzie droga z WWy ??czy si? z t? z ?odzi (na odcinku autostradowym". Ale co do detali to si? jeszcze z?apiemy.
B?dzie fajowo! Co 3 tetetki, to nie 2!!!! Poza tym mo?liwe, ?e do??czy ich wi?cej po drodze!
Pozdrawiam!
pewnie bedzie to w Piotrkowie Trybunalski. super! wiec jade na 100%. wymienimy sie pozniej telefonami i umowimy jakos po drodze.
mam sie zapisac na stronie www.tuning.pl ? czy wy to zalatwiacie???
pozdrawiam!
w?a?nie czekam na mail'a z tuning.pl w sprawie zg?oszenia ca?ej naszej grupy, bo to zawsze milej i taniej, hehehhe!
Dam zna?, a jak nie ja, to Yukon na pewno te? b?dzie trzyma? r?k? na pulsie!
P.S. Fajowy zajazd ten Hades!!!! Mam nadziej?, ?e u Ciebie zawitam jako go?? honorowy, hehehe!
witam ponownie po przerwie :eating: Co do informacji na temat cz?stochowy zg?oszenia prze?lemy jako grupa. Wi?c ciebie Czarek prosi?bum o dane twoje i pojazdu tak jak jest na formulazu zg?oszeniowym www.tuning.pl Przeslij jak mo?esz na mojego mailika. thx :scatter:
i jak tam panowie, zlocik aktualny? zalatwiliscie wjazd?
co taka ciszaaaa....?
zlocik za?atwiony startujemy w sobote dok?adnie ustalimy szczeg??y jak wr?ci maciek ?eby zgrac czas. Pozdrawiam
ok! wiec czekam na szczegoly!
pozdrawiam!
Czarku dzi? wszystkie szczeg??y b?de zna? co do godziny wyjazdu. Zadzwonie do ciebie wieczorem. Na wszelki wypadek podaje GG:1652291. prawdopodobnie wyruszymy z wawy ok 6.00 rano i spotkamy sie po drodze tak jak wcze?niej m?wi? Chrostol.
Jeszcze tylko pytanie czy ty chcesz brac udzia? w wyscigach na 400 m??? Pozdrawiam.
witam!
w zwiazku z tym ze nie udalo mi sie zostac do konca i zobaczyc..."deseru" wzracam sie z pytankiem o wyniki.
jak poszlo yukon i ogolnie kto wygral???
...kurde napatrzyl sie czlowiek na wypasy i teraz mu glupie mysli chodza po glowie. oj ubedzie chyba z konta...ubedzie!
strza?ka
Z tego co wiem, to Yukon jest drugi w klasie po tym zielonym S4, natomiast Grzesio w A3 z nitro by? (UWAGA!!!) 0,003 sekundu gorszy od.... CORVETTY!!!!! Czujesz baz?? Yukon podobno te? nie?le radzi? sobie w tym towarzystwie, ale poza konkurencj?. M?wi?c kr?tko: A3 NITRO RULES!!!! CORVETTE SUCKS!!!!
Pozdrawiam.
P.S. Znowu wypadam na tydzie?, tak?e jestem offline od jutra. NArta.
Taaa.... Kr?tkie sprostowanie !!! Klasyfikacja og?lna
I) corwetta
II) Audi A3( nitro)
III) Audi TT
IV) Audi S4
PS. W przejazdach pozakonkurencyjnych na starcie stan??y wszystkie cztery auta. . . . . BY?EM 2 OCZYWI?CIE PO Audi A3( NITRO)
NA DZIE? DZISIEJSZY JESTEM JUZ PIERWSZY
taaaaa.......