Kupię kolektor pod turbinę k04 w idealnym stanie do audi S3.
Interesuje mnie kolektor w idealnym stanie, bez ani jednego pęknięcia.
Chetnie kupie coś lepszego - z wiekszymi kanałami niż oryginalny kolektor.
kontakt.
pw , gg 3653242
Kupię kolektor pod turbinę k04 w idealnym stanie do audi S3.
Interesuje mnie kolektor w idealnym stanie, bez ani jednego pęknięcia.
Chetnie kupie coś lepszego - z wiekszymi kanałami niż oryginalny kolektor.
kontakt.
pw , gg 3653242
Do k-04 lepszy nie potrzebny, ten wystarcza do ok 320hp czyli dużo więcej niż moze k-04, szersze kanały nic nie pomogą, jeżeli nie dasz większej flanszy, dlatego na rynku brak up-grade tego kolektora.
Znowu TT znowu Cabriolet
tylko widzisz, kto mi da gwarancję jak kupię używkę czy wytrzyma mi miesiac i nie popęka?
na rurowy tez gwarancji nie dostaniesz a jak kupisz chinola to sie długo nie nacieszysz
zobacz temat
użytkownik Mario ponoc dobrze ogarnia robote
Kolektor rurowy pod k04 - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum
.... 1,8 t....
Tu masz ofertę z gwarancją.
LeonClub • Zobacz wątek - Kolektor wydechowy pod K04
to nie jest kolektor pod nasze k04;/ mój znajomy chyba jeszcze ma mój kolektor od k04, ma jakieś delikatne mikro pękniecie ale u mnie nie było najmniejszego problemu , jak coś to mogę zapytać
dostałem dwie oferty jedna za 1550zł i druga za 990zł - ten za 990 to chyba odlew żeliwny, muszę dopytać
Jeżeli nie masz zamiaru iść w cunstomowe BT to kup nowy kolektor, W ASO cena coś ok 1600zł nikt jeszcze nie wymyślił nic lepszego pod to turbo, jedynie kupując nowy, masz gwarancję że będzie służył latami, te z allegro to wymęczone sztuki, często po mega przelotach.
Znowu TT znowu Cabriolet
Podpinam się do starego tematu. Poszukuję kolektora wydechowego pod K04 do audi TT. Ktoś coś poleca/ma?