ot tak dla zlewy...
to jeszcze jak A4 mialem
ot tak dla zlewy...
to jeszcze jak A4 mialem
z całym szacunkiem, ale ten filmik jest tak ciekawy jak wiązanie sznurówek...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
dlatego przeniosłem z działu kill on street do OFF top :P
Mam tylko jedno pytanie: Czy ci ludzie wiedzieli że się z nimi "ścigasz" ?
kiedys czytalem cos takiego na czyms tam -
((Ona )) hellp jestem z XXXX od jakiegos czasu ale on sie nigdy pierwszy nie odezwie , nie zadzwoni , na imprezach bawi sie z innymi dziewczynami , i tak jakby mnie nie widzial nie znal - co mam robic ?? pomocy
odp.
- moze On niewie ze z nim chodzisz xD
I TT
e tam,
wiązanie sznurówek ciekawsze
no, ale jak ktoś nie widział lambo to sobie na filmiku chociaż zobaczy, o to chyba autorowi chodziło...
Przecież napisałem że dla śmiechu...
Śmiech by był jakby z audicy wyskoczyły pijane kapibary w strojach ludowych i w akompaniamencie "o mój rozmarynie" patatajały dookoła lambo.
A tak mamy film kręcony żelazkiem o tym jak biedak w lambo stara się pamiętać, że ma 22 punkty za 313kmh w zabudowanym, a tu z nienacka coś o mocy jego pompy do wspomagania będzie wyprzedzać.
Wolę sznurówki
"Kiedyś w przypływie zniechęcenia nad problemami z moim autem retorycznie zapytałem co się jeszcze %#@! może w nim zepsuć, a teteta podjęła wyzwanie"
Lubię placki
Oj tam oj tam, kolega dołoży pierdziawke do 3.2 i już tak słodko nie będzie miało to lambo
Znowu TT znowu Cabriolet
Pozdrawiam serdeczne kolege z UK, miejsaca gdzie byty takich samochodow jak nasze maja wiekszy sens ;D
Co do S3 to powiem tak to jest naprawde zajefajny samochod i gdybym nie mial TT Mk2 to mial bym S3 sportback bo to swietne auto dla mlodego dynamicznego faceta.
Ma 4x4 kopa jak wiekszosc tutaj autek jest mega dopasione i ma miejsce na deski, rowery, sprzet, namiot a nawet kajak na dach, aha i programem zwyklym da sie go wykrecic na 310KM z tego co pamietam. A w s troniku to juz wogole Subaru sie "howie" ;D na 1/4
Jedynie co jest lepsze w tej klasie to RS 3