wszystko fajnie, tylko co to za Ustawa o Miarach i Wagach? jest ustawa prawo o miarach, ale nie ma tam takiego art.
"Love Them BOTH" - M.
Co do Lambo, nie no z cudzego nieszczęścia się nie cieszmy, koleś po prostu miał pecha. Nie wiedział jak się zachowują auta o tak dużej mocy i przyczepności, jeździć takim autem to jednak trzeba się nauczyć.
I TT
Prawo jazdy bez egzaminu? To, niestety, możliwe! - Teksty - Poboczem.pl - raczej nie cieszy
I TT
Mam kolegę który ma kolegę i jego kolega ma zagraniczne prawko. W Polsce nazbierał sobie jakieś 30 pkt. i kazali mu oddać niemieckie prawko (był zameldowany w Polsce). Ale jakoś mu się zapomniało i nie poszedł oddać prawka, ale teraz miał cały czas strach w oczach jak widział Policje która mogłaby go sprawdzić i w konsekwencji odebrać prawko gdyby sprawdzili w komputerze czy wszystko jest w porządku. Tak jeździł na tym prawku jakieś półtora roku i wszystko było ok, aż tu nagle pewnego dnia jednak go Policja zatrzymała i poprosiła o prawko. No wiec ja, tfu kolega juz w myślach sie pożegnał z prawkiem. Ale o dziwo policjant sprawdził i zwrócił mój.. koledze prawko jakby nigdy nic. Pisze to tak żeby opisać jaki bajzel w naszych urzędach jest, bo w Niemczech juz na bank tego prawka by nie było. I w takich momentach Polska mi się podoba.
myslalem ze jak mam np. niemieckie prawko to w Pl. moga mi jedynie mandaty dawac ale nie punkty.
I TT
Co do punktow to jednak w PL lepiej sprawa sie ma bo po roku jakos sie kasuja a tu dopiero po dwoch i to pod warunkiem ze w tym czasie innego nie dostaniemy
I TT
Ale to się zmieni oczywiście na nie korzyść
OT w off topie, to tylko na klubtt.
Znowu TT znowu Cabriolet
Fajny temat jak chłopaki z oficjalnego klubu Porsche polecają kupno Audi TT - warto przeczytać wszystkie 3 strony
Forum internetowe Porsche Club Poland :: Zobacz temat - Co sadzicie o rx8?
Widać że posiadacze porsche to znawcy i wiedzą co dobre, he he no i mamy tam usera Kalliza.
Znowu TT znowu Cabriolet