skoro jesteśmy w dziale rozrywka to Paweł-2005, wytnij se tak:
skoro jesteśmy w dziale rozrywka to Paweł-2005, wytnij se tak:
Heh , audi wymiatało ale dla auta ulicznego do jazdy na co dzień to faktycznie nie najlepsze wyjście
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
a tak killer jedzie
907HP Audi S4 #2 - YouTube
pomijam fakt paskudnego pocięcia przodu ale zobaczcie na spasowanie elementów w aucie, to jakiś dramat, no chyba że na auto są takie przeciążenia na budę że wszystko się rozłazi i robią się szpary itp
Paweł-2005 a nie myślałeś o zakupie zderzaka stylizowanego na 8J, wywaleniu całkowicie tego dużego grila (ewentualnie wstawienie siatki o dużych oczkach)?
Dodatkowo zostawiasz wzmocnienie zderzaka (oklejasz np w karbon) i przyczepiasz rejestrację.
Nie wie jakby to wyglądało w realu, ale zawsze to jakiś pomysł
odnośnie moich planów to nie bedę nic ciał...auto ma z tyłu śmieszne końcówki znaczek 1.6 i przód nie może być nagle taki jak w tym bolidzie wyżej bo ja buduję auto do jeżdżenia które ma działać na nerwach kierowcom prosiaków i innych bananowych aut dlatego element zaskoczenia to podstawa:P
postawiłem na precision do 600hp od środka będzie jeszcze podcięty zderzak i wykonam nakierowanie powietrza z dolnej kratki na cała powierzchnie fmica aby prawie całe powietrze z wlotu trafiało na powierzchnię fmic , uważam że powinno to dać zamierzony efekt a jak będzie w praniu to się okaże ale od czego mamy vaga aby robić pomiary temperatury w dolocie a takie cięcie zderzaka to jest już ostateczność
To juz nie rozumiem, wsadziles x kasy tylko zeby denerwowac innych? Polskie to takie ... :/
Powiem Ci tak, nawet jak zrobisz jakies Ferrari, to na miejscu tego goscia w ogole bym sie nie przejal. Arttur kiedys pisal, nawet jak do "gowna przyczepisz rakiete to i tak pozostanie gownem" i w moim odczuciu ( stety, niestety) TT w porownaniu z Ferrari nim jest. Nawet jesli mialaby byc szybsza. W moim wyobrazeniu tylko jakies buce beda sie spinac, normalny uzytkownik takich fur pogratuluje Ci mocy i osiagow i nic sobie nie zrobi z porazki.
zbudowałem czy tam zbuduję w miarę szybkie auto bo po prostu chcę takie mieć..a że nie było mnie stać na szybkie auto w serii to postanowiłem sobie samemu złożyć. Nie lubię aut które wyglądają na szybsze niż są dlatego delikatny kamuflaż jest wskazany ponadto gdy postawię swoje TT przy ferrari to nie bedę się czuł że mam gówno:P dlatego kiepskie to porównanie
Messik z twojego rozumowania wynika że dla Ciebie bardziej liczy się historia firmy niż osiągi auta bo jeżeli TT jest szybsze od Ferrari to nie rozumiem dlaczego nazywasz je g....
Paweł odnośnie znaczka to nie jesteś prekursorem
Znaczek 1.9TDI widoczny w 2:56. Pewnie już niejedna osoba się nacięła
W Twoim przypadku każdy kto ma chociaż odrobinę pojęcia o motoryzacji będzie wiedział że TT nigdy nie wychodziło z silnikiem 1.6, ale może jakiś motoryzacyjny laik się natnie
Troche wysmialem Twoja wypowiedz i juz co innego piszesz. Czym innym jest zbudowanie fajnej furki dla siebie, zeby miec banana na buzi, a czym innym udawadnianie innym ze maja wolniejsze auta (rozumiem to w kontekscie lysoli w bmw) ale do Ferrari to troche jest smieszne, bo chocbys mial auto ze zlota to podkreslam ze to TYLKO TT i nie ma co porownywac do najwyzszej polki aut sportowych, tj Ferrari
EDYCJA ---------- Post dodany 22:49 05-02-2012 ---------- EDYCJA
Trzeba zauwazyc ze na prostej moze byc szybsze - mistrz prostej, pojawia sie jakies zakrety i juz dostaloby baty! Co tu rozumiec? W porownaniu do Ferrari TT, z wielkim bolem serca musze powiedziec ze nim jest.
Cos na zasadzie takiej
dla mnie zawsze to bedzie maluch i pomimo ze ma zajebiuste osiagi jest dla mnie g*wnem w porownaniu do TT, tak samo jak TT do Ferrari jesli nie rozumiesz co znaczy ta marka, to o oczym w ogole rozmawiamy?
Ostatnio edytowane przez Messik ; 05-02-2012 o 22:53
Pawła TT to to już wyższa półka i w połowie ręczna robota tak jak w fabryce w Maranello
Jakoś Kubicy równie wiele (jak nie więcej sam o tym wiele mówił) frajdy sprawia jazda Renault clio co i bolidem, a to dwa odrębne światy tak jak TT a Ferrari więc nie wiem o co Ci chodzi.