Zapytam sie tu, bo za bardzo nie wiem gdzie
Jesli zrobimy sobie kompletny wydech, tak jak siano, to co trzeba zrobic zeby strzelic czasem z wydechu? Ogolnie to mam dziwna odcinke bo nie taka normalna trtrtrtrtrtrtr ;P tylko odciecie gazu i zero reakcji. Flatshift by cos pomogl?
Czytalem ze musi byc przelot, dobrze podlane auto i cos tam jeszcze. Czyli rozumiem ze programem?
Messik, praktycznie każdy Twój post wywołuje u mnie uśmiech ... co prawda dopiero za drugim czytaniem, bo rzadko kiedy można zrozumieć o co Ci chodzi czytając pierwszy razJesli zrobimy sobie kompletny wydech, tak jak siano, to co trzeba zrobic zeby strzelic czasem z wydechu? Ogolnie to mam dziwna odcinke bo nie taka normalna trtrtrtrtrtrtr ;P tylko odciecie gazu i zero reakcji. Flatshift by cos pomogl?
Czytalem ze musi byc przelot, dobrze podlane auto i cos tam jeszcze. Czyli rozumiem ze programem?
jak chcesz strzelac to jedz do obojetnie pierwszego lepszego "zakładu" z tlumikami ,chlopy Ci wyspawaja rur zakoncza ulterem lub mugenem i bedziesz strzelał nawet jak nie bedziesz chciał.W tym rzecz aby przerobienie miało smak oraz spełniało zadanie a zadaniem nie jest strzelanie ...
tak ja mam niestety 180 a nie 225 ,poradzili sobie bez problemu nie kaleczac zderzaka nawet o 0,5cm ....dodam fotki jak mi dojda od chłopaków z MG.
Pewnie i dla szpanu i dla wlasnej satysfakcji Pewnie z tego samego powodu dlaczego zrobilem program, wydech w nastepnym tygodniu Fmic i korekte ;P
EDYCJA ---------- Post dodany 22:42 29-01-2012 ---------- EDYCJA
Ciesze sie ze sprawiam ze sie usmiechasz Ogolnie to nie jest taki tragiczny ten post, bo jak go przeczytalem to zrozumialem o co mi chodzilo (czasami mam z tym problem ;P ), mam tak czasami ze mysle o wielu rzeczach i pisze bez sensu, ale tu da rade sie polapac
Ps SORKI!
EDYCJA ---------- Post dodany 22:46 29-01-2012 ---------- EDYCJA
Cwaniakujesz bo wydales 3700 na wydech? Moge Cie zapewnic ze moj nie ustepuje twojemu, a ze chce sobie czasem strzelic marchewe przy palowaniu, to moja sprawa i nie widze w tym nic dziwnego ( zeby nie bylo ze jestem wyjatkiem, Zuczkowi tez sie podoba jak mu czasem strzeli ;P ) a wrecz bedzie mnie to cieszylo. Oczywiscie ma byc to sporadyczne w okolicach odcinki, zeby nie przeszkadzalo w codziennym uzytkowaniu ...
ps Jesli to nie bylo cwaniakowanie to przepraszam, jesli bylo patrz wyzej
Ostatnio edytowane przez Messik ; 29-01-2012 o 22:54
a odnośnie fmica to masz jakieś fotki? i w jaki sposób był uszkodzony? bo ja jeździłem z nim z półtora roku i nie odnotowałem żadnych uszkodzeń :P no chyba że kupiłeś inny fmic :P ponadto ten co ja miałem był plug&play do tt 225 ale skoro miałeś bez rurek to był tak samo plug&play do tt 180 bo te rurki które by nie pasowały i tak u Ciebie nie występowały :P
Messik ja nie cwaniak ale marchewa zle mi sie kojarzy ...
Paweł ja tam nie wnikam co kto i wogole ...załatali sprawdzili szczelnsosc i gitara co do fotek to czekam tak jak i na fakture ogolnie jestem zadowolony .
Ja nie mowie ze ma pierdziec przy 3 tysiacach, ale jak pierdol*ie kolo 6-7 to jak najbardziej
kazdy robi to co lubi
Dokladnie, jakby kazdy mial "pierdzace" auto to byloby to nudne, a tak nieliczni to maja. Nie robilbym takiego zabiegu w aucie 150km ale jak wsadzam troche kasy, podnosze moc to wydaje mi sie ze marchewa bedzie pasowac
Messik zamontuj sobie Flamer kit. Tak zrobił jeden gościu u mnie w mieście .
Na razie czekamy kiedy wybuchnie mu tłumik
Takie sporadyczne "pierdy" maja byc
Panowie grilla mam, nie potrzebuje kolejnego do pieczenia kielbasek
Ostatnio edytowane przez Messik ; 30-01-2012 o 20:45
to jest klasyk ....