Sprawdzałem sms'a ze 3 razy i nawet liczyłem po jednym znaku,no i brakuje k....wa ,tak mi wysłał.
EDYCJA ---------- Post dodany 17:24 28-01-2012 ---------- EDYCJA
TRUZZZ8NX51011242 Teraz mam dobry.Sprawdzę w poniedziałek w ASO to wrzucę info.
Ostatnio edytowane przez konyx74 ; 28-01-2012 o 19:52
Ośka, 180 KM? VIN-Decoder (TRUZZZ8NX51011242)
Z tymi dekoderami różnie bywa, mi jak sprawdzałem swoje BMW jeden z nich pokazał nawet że auto miało kierownice po prawej stronie. Gdyby nie 3 inne które pokazywały stan faktyczny i fakt że rozkodowałem VIN w ASO to bym się obawiał Także nie polecam bezgranicznie wierzyć tym decoderom.
Pozdrawiam!
Ano w sumie tak, pokazuje się napis na górze - przybliżony wynik, a nie poprawnie zdekodowano (jak to jest przy niektórych). Właśnie są różne, sprawdziłem pierwszym lepszym.
Po dłuższym namyśle biorę również pod uwagę http://www.klubtt.pl/sprzedam/9331-a...500-sztuk.html .Dzięki Żuczek za podpowiedz bo gdzieś mi ten post uciekł,a to jest naprawdę piękny egzemplarz,czekam narazie na więcej fotek.Ogólnie jest jakiś zarys w poszukiwaniach,są to dwie tt i coś dla odmiany,to auto też mi się zawsze podobało http://otomoto.pl/seat-leon-fr-limit...C22428938.html
Ostatnio edytowane przez konyx74 ; 29-01-2012 o 19:50
Leon ciekawy, roznice miedzy TT a Leonem wsadzilbys w silnik i moze cos kolo 250km a moze wiecej i to by ladnie jechalo palac przy tym 10l on
Tyle tylko że leon to ośka i z tego co wiem to te 190 bhp to chyba samym programem,jak dla mnie to mało realne 40 bhp więcej bez innego chłodzenia i wydechu,no chyba że w dieslu jest inaczej.
w dieslu jest inaczej i jest to mozliwe
Leon w tej budzie też jest trochę ponadczasowy, jednak po otwarciu drzwi cały czar pryska, dessign i jakość plastików na miernym poziomie, lubi to wszystko skrzypieć po latach, zdrowy ARL potrafi wypluć 180-90hp po coolerze i wydechu możliwe ok 200hp i sporo niutona, seryjne 180 zostaje wciągnięte. Ja bym obstawał jednak przy tej TT Limited, gdybym miał teraz kupować była by na pierwszym miejscu, w tych czasach to ciężko o TT w jakiejś edycji fabrycznej czyli unikat, nie mówiąc już o S-line czy sport Q
Znowu TT znowu Cabriolet
TT z 2004 którą omawiamy ma specyfikację s-line,także jest to ta wersja,nie wiem tylko dlaczego zderzak przód nie jest od tego modelu.Cała specyfikacja zgodna ze zdjęciami pozatym.
Coś się pojawiło (chyba) nowego:
Audi TT 225 KM QUATTRO BOSE SERWIS !!!, 2005r., 1781cm3, 225 KM - otomoto.pl
Z ogólnego wyglądu, zderzaki przynajmniej ma odpowiednie, zmienione tylne lampy tylko. Koła też ori.
W carfaxie ma 10 rekordów w autocheck 6. Trochę daleko, ale może i warto sprawdzić