pieknie sie prezentuje
pieknie sie prezentuje
Trzeba przyznać że wyszło bardzo ładnie A jak Ty, jesteś zadowolony z efektu? Do białej furki pomalowałbym teraz felgi i grill na czarny połysk dla fajnego kontrastu I jak z kosztami całej operacji?
Pozdrawiam!
Jak jest to biały w macie to ciekawie to wygląda Chyba że to mróz jest na tt
Ice, biała perła to raczej nie mat Jak nie patrzeć za oknem jest troszkę zimno i to na tylnej klapie to raczej nie łupież
Ładnie się prezentuje, a jak zrobi się cieplej, to będzie jeszcze lepiej. Folia nie da takiego efektu jak pomalowanie. Zwłaszcza jeśli chodzi o takie kolory.
Hm, ciekawe koła na zimę
kilka fotek jeszcze dodałem do poprzedniego postu...
...sorry ale na dworze było -8 C, więc darowałem sobie pełne mycie z woskowaniem... hehe
tak odebrałem auto od lakiernika, więc zimówek jeszcze nie zdążyłem przełożyć... poza tym muszę się napatrzeć jeszcze...
Ladnie za rozsadne pieniadze ( wydaje mi sie ze czarna felga + pomalowane zaciski moglyby dac jeszcze lepszy efekt). Co do koloru felgii to raczej juz za pozno, ale heble prysnij na jakis kolorek (zolty, czerwony) i bedzie git majonez
kapitalnie sie prezenzuje nie to auTTko ... pozdrawiam
I TT
re-we-lacja - tyle w temacie
ps. zrobil Ci baranka na progach?
"Love Them BOTH" - M.
Widzę, że był cały rozbierany, tzn. chyba bez wnętrza? Trochę mieli zabawy... Na jak długo zostawiłeś im TT?
Widziałem ten kolor na żywo i prezentuje się na prawdę dobrze , patrząc na foty to rzeczywiście nie oddają efektu tego lakieru . Tak czy inaczej auto prezentuje się dobrze a pewnie jeszcze lepiej na żywo ..
Jeśli chodzi o felgi to moim zdaniem czarne nie będą dobrze wyglądać , takie jak są i jedynie obniżyć i może dystanse 10mm
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
hejka, ja póki co żadnych dodatkowych malowanek nie planuje.... na żywo zestaw wygląda dobrze więc nie czuje takiej potrzeby, jeśli chodzi o zaciski to być może będę planował zmianę hamulców na brembo czy porsche .... auto stało u mechanika ponad miesiąc , bo byłem na długim zimowym urlopie więc nie umiem powiedzieć ile mu to faktycznie czasu zajęło... miał duży zapas...pozdr
p.s.baranek oczywiście na progach jest.........
Z białym bardzo ładnie wyglada, pozdrawiam
Idealnie pasuje, gratki.
I don't have dreams, I have goals.