Witam i jestem z Włocławka.. W Włocławku jak i jego okolicach jeździ wiele TT.... Może coś rokręcić??
Witam i jestem z Włocławka.. W Włocławku jak i jego okolicach jeździ wiele TT.... Może coś rokręcić??
heja
w weekendy garażuje w Aleksandrowie Kujawskim tak wiec chetnie na jakiegos spota moge sie ustawic
to miło.... możemy sie na przyszły week ustawić lub zoorganizuje spota audi to byś może nas odwiedziił,,,
tylko że ja sie nie ruszam z domu jak jest poniżej -10C chyba nie ma sensu czegos organizowac w taka piździawe, moze w przyszly week bedzie cieplej
zobaczymy..... jak bedzie fajna pogoda i cos bedziemy organizowac dam ci znac
Kujwsko-Pomorskie może jakiś spot??
fakt, cos w wakacje wypadaloby ustawic
"Love Them BOTH" - M.
To może i ja bym miał pretekst żeby wybrać się do rodzinki do Włocławka
bardzo chętnie.... niedługo organizuje spot we Włocławku Kujawsko Pomorskiego klubu Audi jako Włocławek także zapraszam bedzie miła atmosfera fajne Audiki... jak ustale date z kolega to dam znać ale jakos nasapi to na początku sierpnia.. co wy na to? koledzy z torunia i bydgodzczy tez może sie wybiora
czym szybciej dasz znac jaka to bedzie konkretnie data tym lepiej
"Love Them BOTH" - M.
ok jak najszybciej dam znać .....
Moje TT smiga teraz po Włocławku może widujesz czasem ? na czarnych 18kach podobno jeszcze ma blaty toruńskie
ostatnio 2 tygodnie nie poruszałem sie autem ale pewnie gdzies sie moze z nim spotkałem.
EDYCJA ---------- Post dodany 16:11 23-07-2012 ---------- EDYCJA
Wracam ponownie do tematu gdyż narodził sie pomysł zorganizowania spotu w Ciechocinku co sądzicie o tym pomyśle??
EDYCJA ---------- Post dodany 16:12 23-07-2012 ---------- EDYCJA
Wraz z kujawsko pomorskim klubem Audi
EDYCJA ---------- Post dodany 23:09 22:25 ---------- EDYCJA
w dniu 2 grudnia 2012 roku zapraszam osoby zainteresowane na spot kujawsko pomorskiego klubu audi który odbędzie się przy hali mistrzów we włocławku o godzinie 17.00. Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie i poznanie ciekawych ludzi.
EDYCJA ---------- Post dodany 22:25 20:43 ---------- EDYCJA
Zapraszam wszystkich na Spota noworocznego który odbędzie się o godzinie 17.00 We Włocławku przy Hali Mistrzów dnia 12.01.2013 , Wraz z Krzyśkiem zrobiliśmy akcję ulotkową z informacją o forum i spocie, jestem Ciekaw czy akcja ta będzie miała jakiś odzew, Czas pokaże . Pisze odpowiednio wcześnie by chętni mogli sobie zarezerwować tą godzinkę na wspólne spotkanie. Pozdro i do zobaczenia