Witam,
Filmik własnej produkcji z zabawy audiTT na śniegu
Przyjemnego oglądania pozdrawiam
AudiTT quattro in snow - YouTube
Witam,
Filmik własnej produkcji z zabawy audiTT na śniegu
Przyjemnego oglądania pozdrawiam
AudiTT quattro in snow - YouTube
Rok temu? Bo jak w tym to sie wkurwie, bo we wro nic a nic sniegu
Ostatnio edytowane przez marini ; 24-01-2012 o 20:05
Bylem na sylwestra w gorach i sniegu tez nie bylo :/ Mowisz ze zapraszasz? Jakbym nie robil Fmica to bym wpadl, a tak zostaje mi tylko czekanie na snieg :/
Nie masz daleko bo max 2.5h drogi to możesz zrobić sobie wycieczkę i pojeździć po śniegu Ja zawsze jestem chętny na spotkanie i wspólne polatanie tylko że z czasem u mnie ciężko ale gdybyś się kiedyś wybierał w te strony to pisz zrobimy minispota
Bardzo chetnie bym wpadl i nie chodzi tyle o czas co pieniadze na te nieszczesne paliwo przy czekajacych mnie wydatkach :/ Jakbys mieszkal w okolich Klodzka i bylyby takie warunki to raczej napewno zorganizowalbym kase
b. fajny movie
"Love Them BOTH" - M.
...Troszke sniegu mam do ogarniecia przed domem poszukuje Kogos z doswiadczeniem i praktyka - Kolega marini jak to Widzisz ? ((zarty - sam to musze ...)) pozdrawiam
I TT
fajny filmik
... tylko pozazdrościć śniegu, u mnie brak
Fajnie się film oglądało i dodatkowo dobry wybór podkładu muzycznego
U mnie śnieg jest ale z kolei nie ma możliwości poszaleć bo auto się jeszcze robi
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Super filmik dźwięk wydechu świetny żeby nie użyc słowa idealny własnie widzę że kolega z moich okolic, do wisły mam 30 minut jazdy pozdrawiam
Fajna sprawa! Przyjemnie się ogląda (:
Faktycznie trochę Ciebie tam zasypało w porównaniu do Mazowieckiego :P
Dzięki za pozytywne komentarze dzisiaj przyszedł uchwyt do aparatu więc kiedyś będzie on-board szkoda tylko, że jest tak mało miejsc gdzie można bezpiecznie polatać.
pozdrawiam