-
Kupię TT
Była 2000 rok,idealna,wypielęgnowana,traktowana czasem lepiej niż żona,zima,deszcz w garażu.Nastąpił czas powrotu,więc wszystkich proszę,wrzucajcie okazy w stanie tylko godnym uwagi bo wracam do MK1 225.Pozdrawiam.
-
WoW jaka zaskakująca decyzja. Czemu taką podjąłeś?
-
ICE to auto spełnialo moje oczekiwania a Uwierz miałem pare mocnych egzemplarzy wcześniej,m.in. senator irmscher 3,6 czy golf GTI,vectra przez irmschera zrobiona razem z silnikiem również była.Niemieckie auto mnie interesuje w postaci tylko TT.Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowane przez konyx74 ; 14-01-2012 o 20:51
-
-
to jest wlasnie magia naszego kochanego mk1 :P
I TT
-
-
Mam zamiar w tym roku zmienić na coś nowszego więc jak by cię interesowała srebrna 224 to zapraszam z lublina tylko 150 km
-
Panowie,żeby bylo jasne,TT po 2002 225 w oryginale,bez lakierowanych elementoow,do dobrego projektu.
-
Bierz odemnie
-
Kuba Masz fajne auto i dobrze zrobione,jednak nie Masz jednej rzeczy na której mi zależy Q.
-
No... quattro piękna sprawa. Dziś rano pierwszy wyjeżdżałem z osiedla, przecierałem szlak Puste ulice, lekko zaśnieżone, troszkę oblodzone, z quattro normalnie bajka
-
Darson, trąbiłem na ciebie koło Lidla dzisiaj!!
-
Oo, nic nie słyszałem, a muzyki nie słucham nigdy za głośno. Widać dobrze jest wygłuszona
Może jechała jakaś podoba? Na osiedlu kręci się kilka TT. Koło Lidla faktycznie rano jechałem.
Byłeś TT? Jak kładę się i śpię ze 2-3 h, to czasem mogę być trochę zaspany i skupiam się na drodze
-
To było gdzieś po 19 dzisiaj. Może faktycznie to ktoś inny. Mowa o lidlu na Jana Pawła na światłach.
-
Po 19 to nie ja
Uprawnienia umieszczania postów