MichalTT to tak jak ze wszystkim teraz. Na zdjęciach to te mk3 średnio wychodzi ale w realu na pewno będzie robił wrażenie
MichalTT to tak jak ze wszystkim teraz. Na zdjęciach to te mk3 średnio wychodzi ale w realu na pewno będzie robił wrażenie
znalezione i dodane do ChatBoxa przez MichalTT
Uploaded with ImageShack.us
I TT
No własnie projekt TT jest prosto od designerów Audi, zapewne przejściowa wersja, ale dla mnie to już jest A5, nowego modelu można sie spodziewac na przełomie 2012/2013 już model gotowy powiniem byc pod koniec 2012r.
Szczerze to dużo sie nie rózni od mkII
To bardziej pasuje do Audi Quattro niż MK3. Podobno ma wejść do produkcji.
Wszystko piękne,grill,zderzak,tylko gdzie miejsce na tablicę rejestracyjną,za szybą?
Witam. Jak w temacie Vorschau: Das ist der neue Audi TT. - autobild.de jaK sie podoba choć pewnie jeszcze ulegnie zmianie
Ostatnio edytowane przez Maxvibe ; 20-01-2012 o 19:05
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Jak widzisz , temat już omawiany na forum więc przeniosłem do istniejącego wątku
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Cieszy mnie to ze zmiany są niewielkie, potwierdza to fakt ze linia jest ponadczasowa, ciekawy jest ten spojlerek zaczynający się na błotniku widziałem podobny w a4.
Dzieki i sorki za smietnik
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR