Panowie i Panie co sadzicie o tablicach z wlasnym napisem.Prosze o wasze opinie.
Nieukrywam ze nosze sie z zamiarem sprawienia sobie takiego wynalazku
Panowie i Panie co sadzicie o tablicach z wlasnym napisem.Prosze o wasze opinie.
Nieukrywam ze nosze sie z zamiarem sprawienia sobie takiego wynalazku
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Daj tablice tak jak avatar Twój. POOKEMON!
hehehe prosze o wiecej opini
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Ja tydzień temu rejestrowałem swoją TT i poprosiłem o nr rej.jak najprostsze i w wydziale komunikacji nie robili problemu.Mam nr ...4H44 .Dlatego H gdyż ta litera obecnie obowiązuje w moim wydziale i dobrałem do niej same czwórki .Powiem że prezentuje się dobrze.Co do imiennych tablic to zawsze kojarzyły mi się z burżujami ale tymi ze słomą w butach ,lecz nie mam nic przeciwko.Mi jedynie szkoda 1000 zł bo wolę dokupi np.szyte pod kolor dywaniki itp.
Pozdro Nordyk
W0 I0CHA Jak dla mnie
Według mnie to zależy od tego po co byłyby Ci takie tablice. Niektórzy robią sobie tablice z tzw. jajem typu "P0 BABCI" lub tak jak nawet któryś z klubowiczów "D0 JUTRA". To jestem w stanie zrozumieć. Tak samo rozumiem ludzi którzy robiąc tablice indywidualne by w jakiś sposób reklamować swoją firmę. Nie rozumiem natomiast ludzi którzy wydają 1300zł (bo koszt oscyluje w okolicach takiej kwoty) tylko po to żeby na przykład zrobić sobie rejestrację powiedzmy "B0 TOMEK", albo przykład z Białegostoku- stara Alfa Romeo 147, w niej podstarzały gość, a rejestracja "B0 TADZIO":P Także zastanów się po co Ci takie rejestracje i jeżeli uznasz że faktycznie coś Ci dają, lub do czegoś są potrzebne to działaj
Hej. Jestem na TAK. Fakt 1000zł drogą nie chodzi, sama noszę się z takim zamiarem. U mnie jednak TAKIE "zakupy" to lekarstwo na niemoc (np.brak dobrego mechanika blisko) - mam czasem trochę uciułane $, chciałabym zainwestować w TT ale kończy się na przeglądaniu części w necie i zazdrości innym, że sami potrafią sobie tak wiele wymienić/zamontować/ulepszyć Stąd zakupy typu Splitter, felgi, stożek i inne cuda, które kupię, sama założę i mam radochę, to dotyczy też tablic imiennych Wiesz, jeden się cieszy z kalendarza ze swoim autem, drugi tablicami a inny naklejkami Pozdrawiam.
Są kobiety pistolety!
- NIE dyskutuję z idiotą! Sprowadzi mnie do swojego poziomu, a tam pokona doświadczeniem.
Ile osób na forum tyle opinii. Tablice jak tablice, najważniejsze aby właściciel był zadowolony.
Jak na Rzeszów to najlepsza chyba by była jakbyś miał Romek na imię: "R0 MAN", zastanów się co możesz napisac na tablicach i czy to da jakąś fajną frazę i frajdę z posiadania takich tablic.
I ja podobnie mysle Twoje autko Twoje blachy -Twoja indywidualna spr. Co z tym zrobisz
Tylko nie zniszcz malenstwa jakims badziewiem np. ((do buzi itp.)) bo i takie juz byly
((chyba to juz wklejalem kiedys http://autokult.pl/2011/12/09/najcie...polski-galeria ))
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 13-01-2012 o 05:57
Ja bym bardzo chciał tablice z napisem JAAQOB (nazwa mojej firmy ) ale niestety tylko 5 znaków max :/
Sam nad tym myślę teraz. Coś dla beki albo K1 CHWDP, ciekawe czy by to przeszlo
Możesz wyjaśnić co znaczy HWDP bo może to znaczy: Hania Wielkimi Drepcze Pietami ?
Chyba nie chciałbyś nazywać swojej Audi Ciepłą Hanią ?.Myślę ,że Partykus007 rozpoczynając post nie chciał nikogo obrażać tylko znać nasze zdanie.Pamiętaj ,że wśród nas mogą również być Policjanci i chyba nie chcemy tu ich obrażać.A ewentualna gadka że nie miałeś tego na myśli to wiesz gdzie można z nią....
Kolejne pytanie dlaczego ich bronię:bo też są ludźmi i mogą mieć nasze piękne autka.
No to pozdro Nordyk.
jestem za gdybym nie miał zrobić co z 1k to zrobiłbym tablice
wszystko sprowadza sie do kluczowego pytania: po co to?
jak masz na to pytanie swoja prywatna odpowiedz warta 1000zl nie widze problemu
jesli nie masz - to chyba nie ma to sensu
w naszym wypadku juz przed zakupem zakladalismy ze dokladamy na indywidualne tablice - przede wszystkim wykladajac wowczas zlotowki na auto ten 1000 zl nie byl tak odczuwalny, jak bylby pozniej,
innymi slowy wliczajac tablice w koszt auta pokonalismy bariere psychiczna wykladania takiej kwoty na rejestracje auttka i jestesmy zadowoleni z tej decyzji, wiem ze gdybym mial np. teraz dopiero zmienic tablice ze zwyklej na indywidualna, raczej ciezko byloby sie przelamac, bo jak zostalo wczesniej powiedziane zawsze znajdzie sie dziesiec innych pomyslow na "rozsadniejsze" wpakowanie tej kwoty w auto
"Love Them BOTH" - M.