o kurcze i ja pomyslalem iz chodzi o Pawla-2005 ale mi glupilo teraz
o kurcze i ja pomyslalem iz chodzi o Pawla-2005 ale mi glupilo teraz
I TT
hehehe spoko:P nie no ja nie mam zamiaru zarabiać na forum:P
jedyne co trochę mnie martwi to ten fakt że te nasze ramki naklejki(która się jeszcze praktycznie nie nacieszyłem) i hafty na innych wdziankach będą przekierowały do super strony Pawła ex administratora , co z tym fantem robimy? czekamy jakiś czas aż może Pawłowi się zachce sprzedać domenę? czy znudzi się opłacanie czy może mamy na to zlew i robimy nowe ramki i nowe naklejki? odnośnie koszulek polarów itp to niema problemu abym wyhaftował z nowym logiem
Możemy zrobić nazwę clubauditt.pl i wtedy skrót byłby KlubTT.pl nadal, czyli naklejki, logo i ramki byśmy zostawili w tej samej formie. Każdy laik też wiedziałby jak wpisać w adres clubauditt.pl.
Ponawiam propozycje, moze odkupic stara domene? Wyjdzie taniej niz zmieniac ramki, naklejki i inne gadzety ;P
Panowie , jaki by nie był adres strony to i tak naklejki trzeba przerabiać , clubauditt.pl nie jest na to lekarstwem bo każdy wie że adres strony trzeba wpisać ''dosłownie ''
Messik - Teraz nie jest dobry czas na takie rozważania , może kiedyś kto wie
Poza tym nie bedziemy decydować sie chyba na nowa nazwę w kontekście naklejek i wyszywek . Nawet i wtedy wystarczy '' dokleić '' tylko ''K''
Poz atym tak jak wspomniał Jaaqob stare forum było Klubtt.pl , potem wszyscy marudzili czemu Club idt .. Tak musiało wtedy być bo klubtt był długi czas zajęty .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
klubtt.pl jest ok
Paweł zapewne cały czas czyta nasze forum i wątpię, żeby zaproponował normalną cenę bo widzi jak nad tym myślimy i staramy się o przywrócenie, zarząd powinien pomyśleć między sobą i dać nam znać, my się dostosujemy. Ważne, że jest forum i są nadal ludzie Nazwa nie ma znaczenia
Glosuje za klubtt.pl
Juz mi sie jakos samo, naturalnie wbilo w pamiec...
Pozdro Artix
Witam.
Głosuje za klubtt.pl
Klubtt.pl dlatego,że to "nasze Polskie najlepsze jest"
Zaciągnąłem cytat z filmu ale pasuje.
Szkoda tylko ,że nawet u takich pasjonatów kaska jest ważniejsza niż audi tt!!! Punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia!!!
Pozdro Nordyk
no właśnie dla prawdziwych pasjonatów nie jest ważniejsza bo nikt z nas nie czerpie zysków $ z tego forum a że się ktoś raz na kilka lat trafi no to dobrze że udało się na to zaradzić:P
ogólnie uważam że z tych wszystkich najlepszy jest www.klubtt.pl i niech już tak zostanie(to nie tylko moja osobista uwaga)...domena jest w bezpiecznych rękach więc nie będziemy już nic zmieniać...nawet Jak Paweł np po roku zechce sprzedać nam domene za 30zł to nie będziemy po raz kolejny zmieniać jej z powrotem więc interesu już na tym nie zrobi:P
niech tylko sprawa domeny zostanie na 100% zamknieta i mozna robic akcje z nowymi ramkami / naklejkami
mozna je (ramki) wtedy podrasowac o np. nick usera i w przyszlosci nie bedzie zastanawiania "czyje to auto?" jak sie zobaczy na nieznanym aucie nasza ramke w dziale kupujemy TT
"Love Them BOTH" - M.
KapiTTalny pomysl klubowa ramka + nick
Juz sie pisze na dwie ...no ale zanim co do czego dojdzie to pomysl pewnie smiercia naturalna wygasnie.
I TT
Podpisuję się pod domeną:
www.klubTT.pl - najlepszy wybór