Witam i gratuluję wygranej
Jednak czasem warto brać udział w konkursach...
Ładny kolor, ten przód nieźle poprawili i wygląda o wiele lepiej po liftingu. Kurcze zaczynam zbierać na mk2
Witam i gratuluję wygranej
Jednak czasem warto brać udział w konkursach...
Ładny kolor, ten przód nieźle poprawili i wygląda o wiele lepiej po liftingu. Kurcze zaczynam zbierać na mk2
Ty go wygrałes? eee no to gratulacje podwujne za córeczke, auto i jeszcze za sluszna decyzje wstąpienia na forum
Też zaczynam grać ...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Miałem na myśli zderzak z początku produkcji, był taki płaski, no...inny. Boczne wloty są bardziej uwydatnione, dolna część zderzaka też. Do tego dorzucili lampy ledowe co już znacznie zmienia wygląd auta. No i grill teraz jest błyszczący, chyba wcześniej był matowy?
Zresztą można porównać sobie samemu.
Piękny samochód, jak najbardziej prosimy o więcej zdjęć, może wnętrza, pod maską co masz i jego pięknego tyłka
pozdrawiam Cię!
---------- Post dodany o 19:22 ---------- Poprzedni post z 19:18 ----------
Właśnie sprawdziłem w google... wygrałeś go w konkursie organizowanym przez mBank! Gratulacje!
No to porownaj sobie z wersja s-line z poczatku produkcji.
Byl juz temat o lifcie. Lift przesunal oczko do przodu - zderzaki ze starego s-line sa teraz w serii, zas obecny s-line przejal zderzaki i progi z TTS.
Grille lakierowane jak najbardziej byly, a ledy nie zawsze sa w autach po lifcie. Zdaje sie, ze u kolegi wlasnie nie ma. Jesli je przeoczylem, to z gory przepraszam.
Sorry za OT
Wszystko się zgadza, w konkursie mBanku. Zadzwonili do mnie w dniu, kiedy przywiozłem córkę (Wiktorię) ze szpitala.
Na dniach miałem też urodziny, więc taki trochę dziwny, aczkolwiek miły zbieg okoliczności
Dodatkowe zdjęcia postaram się pstryknąć w wolnej chwil.
Pozdrawiam!
Czyli jednak cos sie wygrywa w tych konkursach Gratuluje wygranej, i TT i corki!
Mari, no właśnie w tym rzecz, że nie trzeba brać s-line, tylko teraz każda standardowa ma ładne zderzaki Za jakiś rok-dwa będę na coś polował, a ten standardowy z początku produkcji mi się zwyczajnie nie podoba, a do s-line trzeba wyłożyć więcej kasy. Zresztą sam zmieniałeś zderzak, więc wiesz o co chodzi Trochę marzy mi się quattro, a najlepiej TTS, no zobaczymy jak to będzie.
Tam detektywi, na boku autka zauważyłem napis :P
Samek, tyle szczęścia jednocześnie, w lotto było jeszcze zagrać
Fotelik na tył i córka będzie zadowolona.
Z fotelikiem sprawa wygląda tak: posiadany maxi cosi cabriofix jest sporym fotelikiem i ledwo się mieści za pasażerem, który musi mieć fotel przysunięty prawie na max.
W tym wypadku podróż jest mało komfortowa, ale z drugiej strony to nie jest auto "rodzinne", więc nie ma co narzekać.
hehe ten dzien bez watpliwosci bedziesz pamietac do konca zycia Tyle szczescia jednego dnia...
No mi rowniez sie nie podobal wizerunek standardowej TT, dlatego zalozylem wszystko od TTS. Nie tylko zderzak, ale i cala reszte. Wizualnie to jedynie hamulce i LEDY zdradzaja, ze to nie jest TTS, ale i na to przyjdzie w tym roku czas
Jeeeeeej Najszczersze GRATKI z okazji wygrania Tetuni jak i narodzin coreczki Supeeer!!!
gratuluje fajnej nagrody...w mbanku mam już dawno ale jakoś nie brałem udziału w żadnych konkursach...a ten silnik bardzo fajny...ma 160km a zrobienie 300+ jest bardzo prostą sprawą i nawet sprzęgiełko wydoli
Dzięki za gratulacje i miłe przyjęcie. W sumie to do tej pory tak do końca to jeszcze do mnie nie dotarło...
Co do modyfikacji, to jak na razie muszę opanować te 160KM. Do tej pory nie było mi dane jeździć autem z podobnymi osiągami.
Poza tym jeszcze jest sprawa gwarancji, a także koszty jakie się z tą całą "zabawą" wiążą