Witam klubowiczów,
chciałbym nawiązaćtemat tego filmu:
Streetracing - Adrenaline Motorsport Warsaw PART ONE - YouTubeogo tam TT latało na filmach, Twoje Paweł?
Witam klubowiczów,
chciałbym nawiązaćtemat tego filmu:
Streetracing - Adrenaline Motorsport Warsaw PART ONE - YouTubeogo tam TT latało na filmach, Twoje Paweł?
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 05-12-2011 o 13:25
niestety nie:P wtedy dopiero aktywnie szukałem swojej TT
Paweł temat się nie rozkręca - wykasuj lub do kosza
To TT Yukona , temat się nie za bardzo rozwinie bo mało kto na forum pamięta te stare czasy
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
to nie było jakoś tych astronomicznych mocy:P a gdy ja już szukałem swojej to wtedy już auto było po dzwonie i niby z tą dużą mocą to niewiem kiedy tam te mody były
Yukon modował TT jeszcze za czasów starego forum a to nasze obecne mamy już z 6 lat nie wnikając już w 2 letnią przerwę ...
W tych czasach pojęcie '' astronomiczne moce '' miało inny wymiar
Pozdrawiam
no rozumiem ale w roku 2008 na ogłoszeniach było podawane 350km bez nitro i jeszcze więcej z podtlenkiem ( nie pamiętam już ile) a tutaj na filmiku jest całe 250km:P szkoda że jak oglądałem auto to nie zaglądałem albo nie pytałem jakie tam siedzi turbo:P a pod maską rzuciła mi się jedynie rura od turbo z kwasu i tip z kwasu(pospawany elektrodą ze zwykłej stali która już mocno korodowała) ze stożkiem, więcej tam nie ujrzałem:P(i chyba były jakieś wtryski od nos) i tak mnie to ciekawi czy te moce faktycznie były czy tylko na ogłoszeniu:P bo auto oczywiście nie nadawało się do jazdy a bardzo chciałem się nim przejechać:P
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 07-12-2011 o 10:34
Mniejsza już o to bo w sumie już sam nie wiem o co chodzi
Tak czy inaczej mamy wyjaśnione czyja to TT .
Pozdrawiam