Witam.Od niedawna przeglądam forum i się zaraziłem tt-ką.Miał być Vw New Beetle 1.8T,ale jednak tt-ka to jest toMam nadzieję,że w niedługim czasie znajdę swój wymarzony egzemplarz
Witam.Od niedawna przeglądam forum i się zaraziłem tt-ką.Miał być Vw New Beetle 1.8T,ale jednak tt-ka to jest toMam nadzieję,że w niedługim czasie znajdę swój wymarzony egzemplarz
Witam na forum i gratuluje podjęcia właściwej decyzji
Życzę też cierpliwości i wytrwałości w poszukiwaniach bo nie jest to takie proste
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Witam. Niektórzy mi mówili że New Beetle jest podobny do TT tylko ma wyższy dach. Do dziś się z tego śmieje. TT do prawidłowy wybór.
Witaj na forum
Witaji - cierpliwosci oraz rozwagi zycze pozdrawiam :P
I TT
witaj, super wybór w mojej opinii porównanie TT do vw New Beetle jest podobnym porównaniem g.... do twarogu heheh ale tak jak wcześniej napisałem to tylko Moje osobiste zdanie . A co do znalezienia odpowiedniego egzemplarza polecam szukać w dziale "sprzedam" jest tam kilka pozdrawiam
Witam
Jak byłem na zakupach, na początku rozważałem zakup New Beetle, na zdjęciach mi się podobał. Można było wyrwać nawet lepszy rocznik i był większy wybór niż TT. Kiedyś jechałem z tyłu trochę zmodowanej - też nie było źle. Zewnętrzny kształt New Beetle ma w sobie to coś. Jednak jak wsiadłem za kierownicę, zobaczyłem tą ogromną deskę...jakoś mi się nie spodobało wnętrze, później zobaczyłem dokładniej na żywo jak wygląda TT ...iii już szukałem tylko TT
Myślałem o Beetlu,bo trochę nowszy rocznik można kupić niż tt-ka,ale jak od kilku dni śledzę forum i oglądam autka,to na samą myśl,że mógłbym śmigać taką furką,aż się serce radujeCo do samego zakupu,to narazie obserwuję rynek.Będę chciał coś z rocznika 99-01.Mam nadzieję,że już niedługo.....
Witaj. Trafnego zakupu Pozdrawiam.
Są kobiety pistolety!
- NIE dyskutuję z idiotą! Sprowadzi mnie do swojego poziomu, a tam pokona doświadczeniem.
Witaj na forum
Witam na forum i pozdrawiam
Witaj na forum
Taaaaraam ....Od dziś jestem posiadaczem wymarzonej TT-ki(narazie co prawda tylko na papierze).U mnie będzie stała dopiero w styczniu.Myślę,że niektórzy już się domyślają od kogo kupiłem.Pierwsza podpowiedżd kolegi z miasta ŁodziDruga podpowiedż:srebrna z 2000r.Tak,tak o,od kolegi Jaaqoba.Zdjęć i opisu chyba nie muszę robić
Potwierdzam
I don't have dreams, I have goals.
No to gratki pośmigasz sobie spokojnie bez obaw