Uważam że to '' tylko '' jest zupełnie niepotrzebne Osobiście nie planuje zakupu MK2 a w dodatku przy nowym stage inwestuje w MK1 takie środki że wraz z wartością auta starczyło by na całkiem dobre MK2
Zgadzam się też z kolegami którym '' zwisa i powiewa '' opinia innych o właścicielach TT
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Mk1 ma wiecej tego "czegos"
ja swoja wystawilem na sprzedaż, ale sie zastanawiam po co... co ja sobie zamiast niej kupie... i jak ktos sie odzywa z ogloszenia to wtedy odpisuje jak bym i tak nie chcal jej oddac. Nie wspominajac o mojej kobiecie ktora mnie malo z domu nie pogodnila za te ogloszenie.
Ja podobno pozyczam samochód od dziewczyny lub siostry
Z racji, że sprzedaje samochody MINI to muszę bronić obu modeli, ale uwielbiam takie oryginalne samochody.
Ostatnio edytowane przez Kuxik ; 26-11-2011 o 20:47
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
juz lubie Twoja ladniejsza poluwke .... Wie co dobre :P obys chlopie nie plakal potem ... pogadajcie , przespij sie z tym , a potem Zobaczysz co i jak ...mala propozycja ((przez tydz zaparkuj autko poza polem widzenia ... poruszaj sie czym tam Masz mozliwosc.... nastepnie po tydz. Wsiadz do TupTusia i wtedy ponownie zobacz czy Bedziecz chcial sie go pozbyc....pozdrawiam
I TT
Wpadaj do mnie o 8:00 zrobię Ci irokeza i balejaż.
Zasada społecznej słuszności - wyrzuć komuś jego inność nie przyjętą w społeczności, żeby Ciebie nie wzieli za niego. Na takiej zasadzie działa obrona EGO. Tak więc, chcąc się wyróżnić w społeczeństwie udowadniasz to że jesteś silniejszy psychicznie niż jednostki które obarczają Cię piętnem, gdyż z góry krytykują czyjąś inność.
Jednym słowem kup sobie auto kwadratowe, w kolorze szarym, srebrnym albo czarnym żeby być takim samym jak ogół.
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 26-11-2011 o 22:31
Jednym słowem kup sobie Skode
Znowu TT znowu Cabriolet
Jambolek chyba wykrakałeś. Mineły dwie godziny, a ja zdążyłe samochód rozjebać
Jeśli jest to tez miejsce na wyżalenie się to mam czym...
deszcz=slisko Pan z X5 nie chcial mnie wpuscic przed siebie ja rura nie wychamowałbym więc wbilem się na chodnik potem na jakis 20cm plotek. Efekt Próg do wymiany, miska olejowa i felga. Co więcej to sie okaże za dnia po podniesieniu auta chyba teraz docenie TT
no niestety TT = jedyny samochod
Kurde Kuba nie zazdroszczę, nie lubię jak coś złego dzieje się komuś z klubu. Dobrze, że nikomu nic się nie stało. Życzę Ci żebyś szybko bezproblemowo teraz załatwił sprawy formalne związane z naprawą z ubezpieczenia.
---------- Post dodany o 01:05 ---------- Poprzedni post z 01:01 ----------
a Pan z X5 przyspieszył w momencie jak miałeś migacze włączone? Dodał gazu, żeby ci zablokować drogę wjazdu?
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 27-11-2011 o 01:04
Jedno jest pewne morda mu się cieszyła jak zobaczył ciebie na krawężniku, przypomniała mi się taka sytuacja, jadę sobie swoim małym baanemTT no i przede mną auta, oczywiście wszyscy zawalidrodzy, więc przy pierwszej okazji lewy i ogień, no jak już zakończyłem kilowanie tych emerytów, na drodze pojawiła się czerwona latarka i zjazd do pitstopu na zmianę konta punktowego i w banku, już widziałem te śmiejące się szczęki i komentarze, no teraz mu sie dostanie, dobrze mu tak i pomknęły rakiety dalej, średnia prędkość ok 30kmh, no a mi sie upiekło, krótka rozmowa i poleciałem w swoje strony
Znowu TT znowu Cabriolet
1 bieg ruszylismy normalnie 2 bieg widzialem nie chcail mnie wpuscic to ja zamiast zwolnic to rura i przed niego. Mogłem odpuścić, ale mądry Polak po szkodzie.Zamieszczone przez MichalTT
Po zdarzeniu nie patrzałem się na kierowce BMW tylko by mnie dobiło, ale na pewno morda mu się cieszyła. Ale objechałem go nie bedzie TT jechalo za BMW