Jak wyżej plus. Jak już pisałem szukam zaślepki do reflektora prawegi ? Gdzie to kuna dostane
Jak wyżej plus. Jak już pisałem szukam zaślepki do reflektora prawegi ? Gdzie to kuna dostane
A aso juz sprawdziles? O pierdoly najlepiej tam pytac (noma2 w katowicach)
ttless..
kilazz, Dzieku za prosta i szybka odpowiedz już mam zamówione ale cenia sie bo za taka małą zaślepke 42zł ale niech bedzie w końcu czego nierobi sie dla TT- uni
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Wedlug mnie takie drobiazgi najlepiej w ASO zamowic bo przynajmniej masz szybko i w miare tanio, handlarze juz duzo taniej Ci nie puszcza bo to w sumie groszowe kwoty i im sie nie chce bawic, a jeszcze ile sie trzeba naszukac..
ttless..
czasem bywa ze handlarze biora wiecej za uzywane plastiki (czesto klejone) niz w salonie za nowe
Wiecie co jeszcze mam naprawe rozrusznika bo przy odpalaniu jest taki głośny krótki dzwiek aż wstyd . Czy ktoś złapał to samo co ja ?
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
bendiks,szczotki!Warto naprawić bo ogólnie rozruszniki do wszystkich samochodów to droga sprawaZamieszczone przez Maxvibe
I lepiej to naprawić jak najszybciej bo może to pociągnąć uszkodzenie rozrusznika.
zaślepke do reflektora mam - tam CHYBA nie ma różnicy czy prawy czy lewy ?
maniaczek7, a chcesz sprzedać ?ile chcesz