Witam , znalazłem na allegro cos takiego:
RACE CHIP POWER BOX DO BENZYNOWYCH AUDI (1935441923) - motoAllegro
orientuje sie ktos czy to wogole działa i warto to kupic???
z góry dzieki za info
pozdrawiam
Witam , znalazłem na allegro cos takiego:
RACE CHIP POWER BOX DO BENZYNOWYCH AUDI (1935441923) - motoAllegro
orientuje sie ktos czy to wogole działa i warto to kupic???
z góry dzieki za info
pozdrawiam
Swoją przygodę z KlubTT.pl proponuję zacząć od działu "Tutaj się witamy". Zapewne jak już się przedstawisz łatwiej będzie Ci uzyskać interesujące Cię informacje
Pozdrawiam!
Za taka kase zrobisz program u dobrego tunera wiec ... ;P
a czy ktos orientuje sie gdzie w woj. łódzkim można zrobić taki program podnoszący moc w audi TTS ???
Wszystkie gotowe rozwiazania MOGA (ale nie musza) dac JAKIS efekt na krotki okres czasu, potem zaczyna wszystko padac, zaczynaja sie koszty i duze klopoty. Poczytaj o takich wynalazkach na forum.
Podnoszenie mocy w TTS? Masz TTS czy TT, w ktorych chcesz osiagnac 270 KM? Opisz swoje auto
mam audi TT z 2008r. z manulaną skrzynią biegów silnik 2.0 T i mocą 200KM.
mozna tez zalapac sie na tzw. grupowe strojenie. Warunkiem jest fabryczny stan auta. Wtedy kosztuje to polowe tego, co napisales. Nie w byle jakiej firmie, tylko w MR Motors. O grupowych strojeniach mozesz poczytac na innych forach. Maja SETKI (to nie przesada) zadowolonych klientow.
Moze troche sie rozpiedzilem bo za nowa TT moga kasowac wiecej niz za starsza, sorki! Dobrze? Przyjechac do Wroclawia, Mirek z pewnoscia da rade, tylko nie wiem za ile.
Nawet jesli 2 tys to lepij dolozyc 500zl niz zalozyc gotowca
SHARK dalej nie widzę abyś przywitał się z kolegami, więc twoją rozmowę na ten czas, uważam za zamkniętą.
Znowu TT znowu Cabriolet