Rozmawialem dzisiaj z znajomym co pracuje w firmie ktora obszywa siedzenia i powiedzial ze moze obszyc kierownice w dowolnej kolorystyce wedle zyczenia klienta cena to 250 zl ,dzisiaj oddalem do obszycia swoja jak odbiore to przedstawie jakies fotki
Rozmawialem dzisiaj z znajomym co pracuje w firmie ktora obszywa siedzenia i powiedzial ze moze obszyc kierownice w dowolnej kolorystyce wedle zyczenia klienta cena to 250 zl ,dzisiaj oddalem do obszycia swoja jak odbiore to przedstawie jakies fotki
WĄŻ KOLANKO ODPOWIETRZENIE SKRZYNI KORBOWEJ NOWY ! (195246000 - Aukcje internetowe Allegro w razie potrzeby to Moja aukcja dla ludzi z forum taniej PW
dla forum mogę zjechać z ceny do 70 zł . Zestaw nie posiada oringu jest to sama rurka . W moim przypadku było tak że rurka się złamała a oring był w super stanie więc zostawiłem stary tylko olejem go przesmarowałem i trzyma pięknie
Z doświadczenia wiem, że gumy w TT swoje już przeszły i zawsze to lepiej nową dać. Jak jesteś dodatkowo załatwić oring to biorę komplet. Oczywiście za oring zapłacę dodatkowo .
Mam seryjny cup holder i jakoś nie bardzo z niego korzystam. Problem leży w tym, ze co chwilkę uderzam łokciem w butelkę, która tam ewentualnie siedzi. Niby pomocne, ale tylko dla otwartych już puszek. Zakręcaną butelkę lepiej położyć pomiędzy fotelem a progiem drzwi, wygodniejsze
Arttur pisał kiedyś że w TT bez Xeona jak jest zły kabel nie załączy ori lamp ksenonowych. Tutaj niby jest przejściówka.
AUDI TT XENON REDUKCJA ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA (1959449755) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedyś pytałem o to na forum i Żuczek pisał że lampy ksenon do tt bez ksenonów są plug&play.
P.s. Niezła cena za kawałek kabla z wtyczką.
Dla szybkich, wściekłych i z nadmiarem $ RAMKA, RAMKI NA TABLICE REJ. Z ROLETĄ SUPER CENA (1956019949) - motoAllegro
Są kobiety pistolety!
- NIE dyskutuję z idiotą! Sprowadzi mnie do swojego poziomu, a tam pokona doświadczeniem.
"SYSTEM TEN NIE ZOSTAŁ ZAPROJEKTOWANY W CELU ŁAMANIA BĄDŹ OMIJANIA PRAWA POPRZEZ UKRYWANIE REJESTRACJI POJAZDU. "
Ahahahha. Ale bajer fajny, do tego czarne szyby i można nawet kraść 98 ze stacji paliw.
Dla wszystkich tych co mówią że w TT jest słaba widoczność do tyłu.
KAMERA COFANIA DEDYKOWANA AUDI A5 A4 TT Q7 A6 HIT (1938477237) - Aukcje internetowe Allegro