ciekaw jestem jak zareagowalbym w takiej sytuacji :
GTA w rzeczywistości - video w cda.pl
jedno jest pewne, gdybym mial cos naladowanego w schowku, to raczej bym sie nie zastanawial...
ciekaw jestem jak zareagowalbym w takiej sytuacji :
GTA w rzeczywistości - video w cda.pl
jedno jest pewne, gdybym mial cos naladowanego w schowku, to raczej bym sie nie zastanawial...
"Love Them BOTH" - M.
Grubo!! szkoda że nie wyciągnął z krzaków miotacza ognia i nie spalił wszystkiego dookoła a na koniec wysadził wszystko granatnikiem
Tak sie zastanawiam czy sobie nie kupic jakas palke (najlepiej teleskopowa) i wozic w aucie za ta siateczka w drzwiach, mozecie cos polecic?
Lepiej kup sobie bazooke albo AK47
Sam się zastanawiałem ostatnio czy sobie nie kupić jakiejś wiatrówki i nie wozić w aucie tylko w celu ewentualnej samoobrony. Np. coś takiego Wiatrówka - Pistolet BERETTA ELITE II - cena 349 zł 19 naboi strzelasz jak z automatu jeden za drugim. Myślę, że to może nieźle boleć. To co mnie tylko wstrzymuje to 5 letni synek który mógłby mi to znaleźć przypadkiem i mogłaby być tragedia :/
I don't have dreams, I have goals.
W bagażniku mam mega pałę do lania.
Pod siedzeniem mam to co na fotce niżej.
Dodatkowo w schowku pałka teleskopowa.
Dla posiadaczy lepszych fur mam taki zestaw.
Oraz to co zawsze się sprawdza.
45zł 1 granat który wizualnie odstrasza nieźle
100zł Pocisk do zwalczania ruchomych i nieruchomych pojazdów opancerzonych.
A jaka palke mozesz polecic? Widzialem za 10 zl i za 130zl
Kuźwa dzieciarnia bawi się takimi nożami w Gorlicach. Nie raz na wakacjach widziałem jak kozakowali przed sobą kto jaki ma. To jeszcze gimnazjum nie ukończyło, a noże każdej maści mają.
Miałem go w oplu teraz w audi. 3 kontrole były i jakoś brak problemów.
ps. moje imie i nazwisko jest takie same jak lubianego policjana na komisariacie w mieście hihi
Pozwolenie na broń do obrony własnej nie jest tak łatwo (bez znajomości ) Musisz przedstawić np klika obdukcji lekarskich (że Cię pobili), często wzywać policję w uzasanionych przypadkach, nagrania że ktoś Ci grozi itd.
Chyba najlepiej mieć gaz pieprzowy. Nie wymaga baterii, zawesze w pogotowiu, mały, poręczny i skutecznie obezwładnia.
Ja wychodzę z założenia, że wszelkie noże i pałki to są fajne do puki napastnik ci ich nie wyrwie z ręki wtedy już po tobie...
I don't have dreams, I have goals.