v:
heh, zapraszam na zajecia do Natalki to wszyscy bedziecie mieli sliczne pupcie ;P Natalia Bocian - Bohaterowie - Wipeout - Oficjalna strona programu - TVN
Elor
Dominik
M and V
Pawel-2005
Jambolek
d_matys
v:
heh, zapraszam na zajecia do Natalki to wszyscy bedziecie mieli sliczne pupcie ;P Natalia Bocian - Bohaterowie - Wipeout - Oficjalna strona programu - TVN
"Love Them BOTH" - M.
Najśliczniejszą pupcie to ma TT
Znowu TT znowu Cabriolet
ŻUCZEK, po tym co napisałeś V zaprzestanie pisania na forum xD
M & V dobra robota piękne kolory jesieni i TTypowe akcenty dla naszych aut idealne dopasowanie głos oczywiście poleciał.
hehe nom:P bo ci plotkarze że TT jeżdżą tylko geje itp by mieli jakieś małe podstawy żeby twierdzić że jesteśmy zniewieściali a tak patrząc na wyniki konkursu wydaje mi się że z nami wszystko okrozumiem ze rzucasz mi rekawice? nie prowokuj, nie prowokuj
nie no ok bez takich, bo mnie pozniej jury zbanuje...
Zdjęcie Dominika są bardzo ładne, ale niewiem czemu podczas głosowania przeskoczyło mi na M&V
No ja oczyścicie głosuję na M&V. Z wiadomych powodów. Ale obiecuje rewanż. Też mam asa w rękawie!!
KONKURS ZAKOŃCZONY !!! GRATULACJE DLA M and V
Zwycięzcą konkursu zostali M and V. Nagroda to znaczek quattro z mojej fury. Poniżej real foto zrobione przed sekundą.
Nagroda zostanie wysłana pocztą.
Chciałbym też naprawdę z wielką chęcią podziękować WSZYSTKIM uczestnikom biorących udział w konkursie i za ich pracę, którą włożyli w zabawę. Zrobienie zdjęć, umieszczenie na serwerze, zgłoszenie. Dzięki wielkie bo dzięki Wam konkurs był ciekawy i zawsze fajnie się taki rzeczy obserwuje. Chcę też podziękować licznym osobom, które oddały głos w konkursie. 50 osób to naprawdę dużo jak na nasze nieliczne przecież grono TT.
Korzystając z okazji zakończenia jesiennego konkursu życzę wszystkiego dobrego Waszym TT i Waszym dziewczynom (: Uważajcie na siebie bo coraz bardziej ślisko będzie z okazji takiej a nie innej pory roku. trzymajcie się ciepło i do następnego już ZIMOWEGO konkursu!
Mam nadzieje że ten znaczek nie ma w sobie klątwy hi hi
No co Ty ICE weź nie strasz ludzi bo teraz M&V nie odbiorą paczki
Gratuluję zwycięzcom . Oraz mam pytanie do organizatora: Czy nie ma przypadkiem jakiejś nagrody za dostanie 0 głosów? Bo z Pawłem mamy ex equo pierwsze miejsce za niedostanie żadnego głosu.
Ale to nie auto wygralo :P To czemu maja myc auto?