Moi drodzy poleccie jakies dobre wycieraczki (ta na szybie heh)do mk1 bo moje juz bardzo skrzypia a to chyba oznaka ze trzeba wymienic przegladam neta ale nie moge sie zdecydowac bo troche tego jest..jak komus sie chce to prosze o porady.dzieki
Moi drodzy poleccie jakies dobre wycieraczki (ta na szybie heh)do mk1 bo moje juz bardzo skrzypia a to chyba oznaka ze trzeba wymienic przegladam neta ale nie moge sie zdecydowac bo troche tego jest..jak komus sie chce to prosze o porady.dzieki
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Najważniejsze to aby były świeże (data prod.) bo sprzedawcy często wciskają stary zleżały towar i wtedy nawet najlepsza firma będzie do du...
bosch aerotwin - polecam
Ja jezdze na takich z marketu za 6,- i wymieniam je w sezonie co jestem na zakupach. Koszt minimalny, a zawsze swieze gumy.
Jak mialem A4 to przez system mocowania (w drugim aucie ten sam problem) zmuszony bylem kupowac wycieraczki po 200,- bosh twin, valeo silencio itp i moim zdaniem roznica niewielka, a trwałość podobna.
Rzecz w tym by z tych marketowych wylowic jakas marke ktora cos soba reprezentuje, bo 80% to gniot. Jak bede mial chwile to sprawdze co mam, bo teraz w leroy cos fajnego kupiłem.
Używam valeo, zwykłe (teraz widzę, że jest wysyp płaskich na allegro).
Kupowałem w sklepie motoryzacyjnym, tak na 2 lata wystarczają Oczywiście jak się nie skrobie nimi lodu w zimie
Jak skrzypią, to jakieś kiepskie są, albo bardzo stare. Moje już lekko przepuszczają, muszę wymienić, ale nic nie skrzypi Tata kupił kiedyś jakiś płaski shit no name i głośno chodziły (a właściwie to pierdziały ) już od samego początku.
Bezprzegubowe wycieraczki Audi TT Coupe [8N3] BOSCH Aerotwin A923S, 530/530 mm - Bezprzegubowe wycieraczki samochodowe - najtańsze na rynku
czy te beda dobre? bo chyba dlugosc i sposob mocowania ok
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
jesli chodzi o mnie to do kazdego auta stosuje metode kupna najtanszych pasujacych pod model auta BOSCHow
czyli jak najtansze, ale boscha - bardzo dobre gumy - nie rozmazuja (o jakochkolwiek dziwnych dzwiekach tym bardziej nie ma mowy )
"Love Them BOTH" - M.
a podalby ktos linka do aukcji z idealnie pasujacymy wycieraczkami bosha do naszych ttektek bo tam jest tego duzo i duzo rozmiarow ja swoje wymieniam bo tak piszcza ze masakra.
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Powinny pasować
Wycieraczki Audi TT (1998-2003) Bosch Aerotwin (1913114485) - Aukcje internetowe Allegro
Nano technologia wykorzystana w promach kosmicznych oraz laserowa precyzja wycieraczek spowoduje że Twoje szyby będą piękne i czyste cały rok. Dodatkowo specjalna ochronna z wydzielin Rumuńskiej Lambadziary powoduje że nigdy nie będą piszczeć!
Hit 2012!
Ostatnio edytowane przez ICE ; 17-11-2011 o 09:33
zmierz piora bo z pamieci Ci nie powiem, czy mamy 550 530 , czy 530 500,
jak zmierzysz to odpowiednio do rezultatu (wymiarow) np.:
wycieraczki BOSCH TWIN AUDI TT SPOJLER 530/500 (1914635602) - Aukcje internetowe Allegro
lub:
WYCIERACZKA BOSCH 550mm/530mm AUDI A4 TT LYBRA (1930493589) - Aukcje internetowe Allegro
Wycieraczki Audi TT (1998-2003) Bosch Eco (1892704846) - Aukcje internetowe Allegro
"Love Them BOTH" - M.
Ja mam u siebie bezprzegubowe kupione na Orlenie za 80zl i fajnie zbieraja wode ale przy predkosciach autostradowych nie maja docisku do szyby i nie zbieraja wody. Takie pytanka dlaczego sa takie super, lepsze od starych?