Mam już nową tapetę na pulpicie zgadnijcie jaką hihihihihihi
Elor
Dominik
M and V
Pawel-2005
Jambolek
d_matys
Mam już nową tapetę na pulpicie zgadnijcie jaką hihihihihihi
Fajna pupa + blond loki to gwarantowane pierwsze miejsce. Totalny nokaut konkurencji
Umiemy wykorzystać pewne walory, a obiektyw lubi to, więc wiadomo kto wygra, oczywiście za zdjęciem M&V przemawia też barwa kolorów jesieni i tam takie tam ble ble ble
Znowu TT znowu Cabriolet
Haha, takiej przewagi to chyba nikt nigdy nie miał, mimo, że to dopiero drugi konkurs, ale mówie ogólnie I nie będzie miał, chyba że poraz kolejny M&V
Obiecuję, że następnym razem zagłosuję na Ciebie! Tym razem sam nie wiem co się ze mną stało jakiś taki samczy instynkt mnie dopadł ...
---------- Post dodany o 22:25 ---------- Poprzedni post z 22:21 ----------
Dokładnie tak, ta niesamowita paleta barw ta nutka romantyzmu, ciepło jakie bije z tego zdjęcia dawno nie spotkałem się z równie harmonijnym przekazem i taką delikatnością wręcz bijącą z fotografii!
I don't have dreams, I have goals.
Z tłumu się nie wyłamię, głos oddany na M&V . No ale Panowie, bądźmy szczerzy to drugie zdjęcie też jest bardzo dobre i gdyby nie to pierwsze, to myślę że też nagroda powędrowałaby do M&V.
Swoją drogą ciekawe jak będą wyglądały zdjęcia na Letnią Sesję .
Zepsuł całą zabawę
M & V - czy mogłem widzieć w niedzielę w Bydgoszczy a3 z taką samą rejstracją? z tym, że chyba C3 Lover , dejavu czy co...
glos oddany na wiadomo kogo
Ostatnio edytowane przez patrykus007 ; 14-11-2011 o 23:30
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Drugie zdjęcie jakieś takie mocne...hdr i liście opadły
Nie no, nie mogło być inaczej, głosowałem na V&M
...bo taki ładny ten czerwony krzaczek za loverem :P
24 głosy, duuża przewaga, od razu gratuluję
Dobrze, że nie dawałem zdjęcia, bo nie miałbym najmniejszych szans Coś nawet zrobiłem, ale nie miałem kiedy na kompa przegrać.
Łał, nie spodziewałem się tak miażdżącej przewagi V w zdjęciu (: Jak, ZUCZEK i Jaaqob wspomnieli - jest faktem, że mimo walorów kobiecych to ich fotki mają wszystko inne też, ciepłe kolory, dużo liści, ciepło (:
Nie chcę wszczynać niepotrzebnej polemiki dlaczego wyniki są takie, a nie inne bo wszystko jest zgodne z zasadami tego konkursu i duuuży plus ode mnie za pomysłowość (:
...ale - dla zachowania względnej równowagi szans w następny konkursie (sceneria zimowa) - chcecie by konkurs zawierał podpunkt mówiący o nieumieszczaniu innych osób na fotce?