mam pełno martwych punktów ma wyświetlaczu komputera ale co jakiś czas się zmieniaja tzn ce których nie bylo sie zapalają a gasną inne ... tak jest na komputerze i podobnie na zegarku i dacie ... wiecie może w czym rzecz ?
mam pełno martwych punktów ma wyświetlaczu komputera ale co jakiś czas się zmieniaja tzn ce których nie bylo sie zapalają a gasną inne ... tak jest na komputerze i podobnie na zegarku i dacie ... wiecie może w czym rzecz ?
Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy o !
Masz tak caly czas czy tylko jak auto jest zimne?
ttless..
cały czas w sumie ... chociaż jesienią było lepiej ... ale zawsze są jakieś martwe paski czy coś ... albo pół martwe ... nie wiem czemu tak ... !
generalnie czasem sie LCD wypalaja ale w TT raczej nie slyszalem..w oplu fakt znikalo wszystko co sie wyswietlalo, w TT jak jest mroz to tez LCD troszke swiruje..moze ci sie cos wypielo?
ttless..
myslałem może że mało napięcia dochodzi czy coś ... ale nie wiem ...
w BMW sie czesto to spotyka ale w TT tez nie slyszalem, a moze tasma jakas nie laczy czy cos?
mówicie że coś może nie łączyć nie ... to jest chyba najbardziej prawdopodobne .... to teraz muszę cały ten kokpicik rozebrać nie ? ...;>.... hehhehe
W oplach byl taki patent ze albo dociskali ten LCD po wyciagnieciu albo troszke podgrzewali, mozesz poprobowac..
ttless..
u mnie tez na FISie czasami brakuje 2 lini ale po pewnym czasie sie pojawiaja
też mam problem z dwoma liniami na wyświetlaczu, szczególnie jak jest zimna maszyna, potem jest OK, a czasami cały szaleje. myślałem nad zmianą samego wyświetlacza ale nie wiem czy sam wświetlacz można kupić i jak trudno lub łatwo się wyciąga "zegary"?
Audi TT Quattro 225 KM (navy black). Chcesz aby twoje Audi TT zostało Audi TT? - kupuj oryginalne czę?ci.
fak ... to widzę że nie jestem sam ... właśnie jak trochę się przejadę to już mniej tego jest ale jednak ... denerwuje mnie to już trochę chociaż wszystko jest do odczytania ...