Kurcze pisałem że nie ma mnie w Polsce. Telepatycznie mam pomierzyć?! Nie mam w postaci elektronicznej a wymiarów na pamięć nie pamiętam. Tyle osób już dostało nalepki że mogli by pomierzyć i CI napisać.
Kurcze pisałem że nie ma mnie w Polsce. Telepatycznie mam pomierzyć?! Nie mam w postaci elektronicznej a wymiarów na pamięć nie pamiętam. Tyle osób już dostało nalepki że mogli by pomierzyć i CI napisać.
Ok, to przynajmniej jest odpowiedź na pytanie, a nie przemilczenie tematu. Faktycznie co do wymiarów liczylem raczej na któregoś z kolegów który ma już naklejkę.
Pozdrawiam,
" no i gitara "
mam nadzieje ze cos ruszy sie w temacie, bo juz naklejke Barcelony zamowilem biala to przydalaby sie tez ClubTT
I o to chodziło. Szybka akcja i efekt będzie, ale po świetach, bo muszę podjechac na ploter.
Dotarło!! ogromne dzięki ICE - u da MAN!!
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
4 tygodnie temu wysłałem list jak dopiero teraz doszedł to GRATULACJE dla Poczty Polskiej.
Gratuluje Poczcie Polskiej, będziemy ja testowac dalej.
Wczoraj w nocy powstały długo oczekiwane naklejki w jasnych kolorach.
Oto one:
Ilośc dostępnych to: 18 sztuk w kolorze białym i 24 w kolorze szaro-srebrnym (małe i duże)
Chętnych na wejście w posiadanie takowych proszę o kontakt PW.
Naklejek nie sprzedaję, ale mam nadzieję że pokryjecie koszty przesyłki. ( Ja postawie PIWO szwagrowi za ploter i folię)
Pozdrawiam, czekam na chętnych.
P.S.
W Polsce bedę jeszcze tylko dwa tygodnie.
Ostatnio edytowane przez piotrdul ; 06-11-2011 o 11:46
PW poszło.
poproszę biała w rozmiarze takim co pasuje na nasze małe tylne szybki po bokach
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Poszedl priv
pw wyslalem
ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE...ALE ZA TO JAKIE SZYBKIE JAK MASZ TTke