a tam po co go naprawiać najwyżej będzie sie pasażer musiał troche schylać zeby głową nie szurać o podsufitke.
A tak, skoro jeździ to możńa smigać ;P
a tam po co go naprawiać najwyżej będzie sie pasażer musiał troche schylać zeby głową nie szurać o podsufitke.
A tak, skoro jeździ to możńa smigać ;P
MARUDA
te co podales Limbo
pisze ze nie aktywne
Ostatnio edytowane przez Grzesiek666 ; 25-10-2011 o 19:45 Powód: .
No tak,były już okazy po 15 czy 18.Teraz oglądamy jakieś niedobitki,aż żal.Zastanawiam się co będzie dalej
Audi TT 1.8T 180 KM FWD (1896166903) - Aukcje internetowe Allegro Ewentualnie moge sie zamienic na 225 KM w Quattro
Wg mnie celowo wymijająca odpowiedź z góry przesądzająca o nie możności jej realizacji (nikt się przecież nie zamieni). Przyznam szczerze, że trochę zaczyna mnie martwić to, że co chwila ktoś z forum sprzedaje TT Efekt tłumu czy jak? Ceny TT jakoś drastycznie zaraz spadną?
I don't have dreams, I have goals.
Spokojnie, sprzedaje, ale jak sie sprzeda to zaraz kupuje Quattro w 225 KM. Panowie idzie zima. Trzeba dbac o bezpieczenstwo i napedzac 4 kola a nie 2
Ostatnio edytowane przez Jujo ; 25-10-2011 o 21:33
bardzo fajne tylko moim zdaniem za taka cene mozna kupic z mniejszym przebiegiem i juz w 225 Q chodzilo mi jakies tanisze nie zarabiam kokosow a chcialbym miec TT .....
Ostatnio edytowane przez Grzesiek666 ; 27-10-2011 o 12:19
Pewnie że można mieć. Tylko co z takiego samochodu jak co chwila musi stać u mechanika? A jak nie zarabiasz koksów to za co będziesz naprawiał taki "okazyjny" egzemplarz?
Audi TT 1.8T 180ps z instalacją LPG (1904488179) - motoAllegro a co sadzicie o tym ?
Nie przeszkadza Ci ze nie ma poduszek?
Skoro szukasz jakiegos trupa bez poduszek to po co sie pytasz na forum fanów (zadbanych) TT. Liczysz na odpowiedz w stylu "brakuje jej poduszek, ale po za tym to jest super" Szukasz najtanszej na allegro wiec nie spodziewaj sie cudów i pamiętaj, że sam zakup auta to nie koniec kosztów.
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...