Chodzi mi o to, że skrytykowałeś tylną kanapę Peugeota, a nasza tak naprawdę jest taka sama
Chodzi mi o to, że skrytykowałeś tylną kanapę Peugeota, a nasza tak naprawdę jest taka sama
Tak na marginesie - po jaką cholerę projektuje się samochód jako czteroosobowy wiedząc, że z tyłu nikt się nie zmieści?
dla nas te niby-miejsca byly jednym z argumentow "za" TT - fajnie, ze mozna tam kogos upchnac (i to doslownie ) i jak jest potrzeba kogos dodatkowego przerzucic z punktu a do b, zamiast rozkladac bezradnie rece, ze nie ma miejsca
jesli chodzi o zamysl projektantow, to zdecydowanie chodzi po prostu o miejsce dla dziecka
"Love Them BOTH" - M.
W moim przypadku to był element decydujący o tym, żeby kupić TT. Moja rodzina składa się z 2 osób dorosłych i jednego dziecka więc nie było opcji, żebym kupił auto gdzie nie zmieści się dziecko dodatkowo.
I don't have dreams, I have goals.
No i tak to właśnie wygląda- siedzenia tylne tylko i wyłącznie dla dzieci, dla niektórych potrzebne, dla niektórych zbędne, czyli jak to zawsze- każdy ma inne potrzeby
Podobno korzystniej jest jak można zarejestrować auto jako 4-os, a nie 2 (stąd ta skromna kanapa z tyłu).
Dokładnie nie wiem, ktoś tak mi mówił, więc jakbyście wiedzieli dlaczego tak jest lepiej - podzielcie się wiedzą.
Jak wyszło Ferrari California to ludzie się rzucili i ponoć dlatego, że można rejestrować jako 4-os.
Chociaż moje serce podbił ten fantastyczny składany dach
Ostatnio edytowane przez Is_a_bella ; 27-10-2011 o 23:04
Będę szczery za tą cenę mogę mieć:
Chociaż 300 koni w napędzie na przód to trochę porażka.. ale to temat osobny.
RCZ'ta widziałem wewnątrz i na zewnątrz. Jest ok, ale nic ponad to. Myślę, że to bardzo fajne rozwiązanie dla kobiet z mniej zasobnym portfelem, lub dla facetów lubiących zwinne małe autka nie koniecznie z dużą mocą.
ja ogólnie jestem na plus - linia mi się podoba mimo, że wzorowana na TT - może dlatego mi się podoba. Środek mi się nie podoba i tyle w temacie. Jak zobaczę kiedyś na drodze to miło będzie zawiesić oko mimo wszystko.
A ja widuje tego peugota prawie codziennie i powiem wam.
Pierwsze 2 kontakty spowodowały, że obejrzałem się za tym samochodzikiem.
Potem to już wtapiał się w tłum, a teraz gdy powoli przechodzą na zimówki i śmigają takim samochodem na stalówkach to już z tłumu nic, a nic go nie wyróżnia.
Z przodu wygląda jak wszystkie wytrzeszcze peugoty.
Ladny jest ten RCZ i niesamowicie wyprofilawana tylnia szybe. Jest dluzszy co z pewnoscia jest lepsze na zakretach no ale w jakiej by nie byl wersji nie jest Quattro. nie podoba mi sie tez i to baaardzo hamulec reczny
---------- Post dodany o 17:58 ---------- Poprzedni post z 17:56 ----------
na stalowe zimowki? To co ja nie moge zalozyc zimowek na swoje alusy? Z tego co wiem od bardzo doswiadczonego kierowcy to moge jak nabardziej. Prosze o rade.
---------- Post dodany o 18:01 ---------- Poprzedni post z 17:58 ----------
Po to by zmiescic psa lub pijana kolezanke ;D. Ja tez uzywam tylnich siedzen jako podrecznego bakaznika.
Nie dziwmy się, że naśladują dobre auta :P
TT wiadomo, nie jest autem dla każdego i trzeba ją pokochać by nią jeździć i się cieszyć. Dajmy też i innym pokochać Francuza.
P.s. Widziałam takiego ostatnio. Nawet go oglądałam, ale tylko zza szyby. Baaaardzo podobny do tt wyglądem, tym co pod maską - niekoniecznie ;p
Panowie Panie! Opamiętajcie się, to tylko Peugeot! Francuzy psują się na potęgę nie mniej jednak auto wygląda dobrze wg. mnie. Ale dalej wolałbym za te pieniądze nowego Forda Focusa RS w wersji standardowej 300 koni, bo 350 jest bardzo rzadkie
A mi się ten Peugeot podoba, ale bramuje mu trochę mocy i napędu 4x4.
peugeoty ogólnie są fajne zrobiłem nimi około 1 mln kilometrów chociaż nie miałem tego co tu opisywany jest w temacie.