no to trzeba Otwocki spot zrobić.....wtedy wszyscy się zobaczą
no to trzeba Otwocki spot zrobić.....wtedy wszyscy się zobaczą
Ja to naliczyłem ok 15 sztuk, ale na forum udziela się tylko mała garstka, Otwocki spot fajny pomysł, chociaż raz każdy by miał blisko
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie wiem czy bede jechal taki kawal ;p
To nie jest głupi pomysł z tym Otwockim spotem. Ja to mogę zrobić! Żuczek jak zna ludzi to powysyła się specjalne zaproszenia i przyjedzie może z 30% Ja dopiero poznaję Otwock - chociaż tu mieszkam całe życie to i tak ciągle w Warszawie trzeba było być. Teraz mam więcej luzu.
A z żarówką to trzeba zrobić bo mi lampka pika - w jeździe nie przeszkadza, to tylko parking light. Jedną już wymieniałam, tylko pod okiem mechanika mojego, który aktualnie jest niedostępny. Żarówkę sobie kupię
Dlatego pytam o dobry zakład bo przecież ja mam bzika na punkcie tego samochodu i emocjonalnie nie dam rady jak będę zmuszona oddać ją w ręce szarlatanów;]
Możemy zrobić spota w wekend, żaróweczkę wymienimy za free...
Znowu TT znowu Cabriolet
Byłoby cudownie bo akurat nic nie robię. Świetnie! To Żuczek proszę możesz wysyłać zaproszenia. Tylko nie wiem gdzie, znasz jakieś miejsce z dojazdem dobrą drogą?;] Najlepiej to by było w oczywiście gdzieś przy ludziach - to by się zrobił z tego prawdziwy event!
Nie ma problemu miejsce się wymyśli, na kilka TT nie potrzeba nie wiadomo czego, bo na więcej jak 4 sztuki bym nie liczył, tak jak pisałem mało ludzi się udziela z OTW. a reszta jakaś sztywna, odwracają głowy na widok drugiej TT, pewnie się wstydzą.albo boją się wydechu, jak warknę he he...
Prawdziwe zloty to mamy takie
http://www.klubtt.pl/fanklub-zloty-z...ka-2011-a.html
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 24-10-2011 o 23:13
Znowu TT znowu Cabriolet
No 30% z 15 = 4,5. Czyli tak jak mówisz - 4 może w porywie 5. Ogólnie ludzie są bardzo przestraszeni, onieśmieleni - nie wiem czym, życiem może? W sumie każdy ma swój powód. Boją się oceny. Ale to nic nie szkodzi
Bardzo podoba mi się zdjęcie jak Piotr przytula swoją czarną Najbardziej podoba mi się pomarańczowa;P (Michała chyba?) I oczywiście 50k wymówek "nie mogłem przyjechać, bo..." Zabawne! Mimo wszystko gratuluję, że udało się wam zorganizować z sukcesem - nie jest to łatwe!
Ok to pomyślmy nad miejscem...
Ostatnio edytowane przez Is_a_bella ; 25-10-2011 o 21:55
ja juz mam zarowki obcykane w swoim tylne wymienia sie podobnie jak w starym TT, z przodu jest dziwny patent, bo trzeba wyjac cala lampe Robi to sie jednak bardzo prosto, trzeba sie posluzyc dlugim srubokretem, ktory audi dorzucilo do narzedzi przy kole zapasowym
Co do fury - bardzo fajna. Moja wygladala kiedys zupelnie identycznie
Co do spotu to moze zrobimy cos na wzor spotow w zlotych tarasach na tygodniu? Wtedy kazdy by mogl a i miejsce neutralne
No to robmy spota w weekend lokalnie
Ostatnio edytowane przez Cezary ; 25-10-2011 o 12:18
To ja jeszcze raz napisze: zrobmy spota w tarasach po Wszystkich Swietych na tygodniu, w godzinach wieczornych. Wtedy nie bedzie wymowek, ze ktos wyjezdza, ze ktos ma zaplanowana inna impreze itd.
Jak to nie będzie korki, praca, dojazd ja obstawiam jednak zjechać się w sobotę MARI jeżeli masz chęć to wpadnij do Otwocka w sobotę chętni to
ISABELA
CEZARY
ZUCZEK
WOTTKA
proszę dopisywać się kto jeszcze ma chęć na spotkanie
Znowu TT znowu Cabriolet
trudno sie mowi Ten weekend bedzie jednym z dlugich weekendow bo wtorek wolny wiec wiele osob bierze urlop na poniedzialek i mnie nie bedzie niestety. Moze kiedy indziej uda sie cos zorganizowac w wawie na tygodniu, tak jak kiedys...
Witam jak naprawie maglownice to wpadne
Pozdrawiam
No to i ja zalece tylko podajcie konkretny termin