potrzebuję licznik do Audi tt z 1999r 180KM . Bądź same silniczki do zegarów ( paliwa temp. )
potrzebuję licznik do Audi tt z 1999r 180KM . Bądź same silniczki do zegarów ( paliwa temp. )
jakby nikt z form nie odezwał się, dzisiaj przypadkowo widziałem na allegro. Licytacja jest aktualnie ok 25zł (nieosiągnięta minimalna) ale gość liczy sobie 50zl za przesyłkę ;/ Ale polecam zaglądnąć
ok dziękuję już go licytuję , bo coś nikt nie oferuje nic...
skoro Nikt nie napisal CI nic tzn. ze moze Nikt nie mial na zbyciu a pisanie odp. np. ((nie nie mam sorry )) jest bez sensu , Mogles choc tego linka z allegro wkleic moze mial Bys jakas odp. co to warte itd. .... pozdrawiam
I TT
nie wiem jaka ma byc cena kupna, zakladam, ze padaja ci zegary ? jesli tak, chyba sensowniej to naprawic, niz wpakowac sie w inny licznik, ktory za moment moze pasc w podobny sposob, bo to czesta usterka w TT
"Love Them BOTH" - M.
Też miałem zamiar licytować, ale póki co koszty poważniejszej usterki nie pozwalają na zajmowanie się mniejszymi szczegółami.
Fakt, licznik może znowu paść w każdej chwili, ale myślę, że opłaca się zaryzykować kwotą powiedzmy 100zł niż płacić 3 czy 4 razy więcej za naprawę. Ja akurat patrzyłem dla samego wyświetlacza, a ten sam sprzedawca miał nowe za 250 więc tu już można się pokusić zakup nowego.
no tak tylko czy będą pasować do Mojej Tetki ?? ja mam mały fis ...? a znając życie tu wszystkie kostki itd są inne
---------- Post dodany o 13:54 ---------- Poprzedni post z 13:51 ----------
a drugie znalazłem taki silniczek SILNICZEK TEM. I PALIWA JAEGER AUDI TT A3 A4 F-VAT (1856589017) - Aukcje internetowe Allegro bo u mnie źle chodzi wskaźnik temp i paliwa czy by pasował ??
Blerx mam pytanko czy wskaźniki paliwa, temperatury i wyświetlacz są w 100% sprawne? Czy po wymianie trzeba coś aktywować czy też ustawiać czy działa to na zasadzie plug&play?
Sprzedałbyś same silniczki i FIS?
Ostatnio edytowane przez Cubanito ; 13-10-2011 o 15:07
W 100% nie mogę tego powiedzieć bo nie sprawdzałem ich po wyjęciu. Dlatego daję też tygoniową gwarancję na sprawdzenie. Cubanito, właśnie ustalam warunki zakupu tych zegarów przez Rafal_1986 więc chwilowo zawieszam projekt (: Jeżeli tamta osoba się rozmyśli to będą cały czas do sprzedania.
ok ale wciąż nie odp Mi na pytanie...
no i aukcje wygrałem , ale nie osiągnąłem ceny minimalnej a właściciel nawet mi nie odp ile chce za ten licznik ;/ a jak myślicie ten silniczek SILNICZEK TEM. I PALIWA JAEGER AUDI TT A3 A4 F-VAT (1856589017) - Aukcje internetowe Allegro będzie pasował do Mojego licznika ??
I tak to jest z niektórymi farfoclami na allegro, sam pewnie nie wie ile jest warty, ubzdurał sobie jakąś ogromną kwotę i czeka, bo nie opłaca mu się nawet odpowiadać na ile "wycenił"
i jak tam koledzy?? odświeżam temat ??