-
Oczywiscie ze nie powinno tego byc. ktos dolozyl jakis alarm.. oczywiscie nic nie opisane, jak ja uwielbiam takie tematy pt:''co autor mial na mysli''.. Teraz tak, ciekawe czy zalozyl to wlasnie dlatego ze PADL modul komfortu a tu mial otwieranie z pilota i dodatkowo jakis super chinski alarm, czy CHCIAL miec dodatkowy alarm.
Rob jak uwazasz, ja osobiscie bym ustawil sobie jakas wolna sobote zeby zrobic to z glowa i na spokojnie. Odpial akumulator, zdjal wszystkie izolacje delikatnie tak zeby nie urwac zadnego przewodu usunal z wiazki i oddal to zebractwo koledze do matiza. Wycinal kazdy kabel z ''nowej'' wiazki na spokojnie kolejno i jednoczesnie laczyl ori kable oczywiscie je lutujac i zakladajac koszulki termokurczliwe. Przewod po przewodzie laczyl je kolorami, prawdopodobnie pociete jest nie wiele, wykorzystane sa przewody sterujace zamkami i do nich pewnie sa dolutowane przewody i byc moze odciete jest zasilanie modulu na rzecz zasilania tego ustrojstwa i stad blad komunikacji z modulem.
Wroc do fabryki, jesli sie okaze ze doopniety jest modul to wymien go na taki sam o tym samym numerze i dopiero zacznij bawic sie w dodawanie pilotow itd. Ja bym tak zrobil i uwazam ze tak byloby najzdrowiej. Takie cuda sa slabej jakosci, jakis scalak w nim walnie i albo bedzie Ci rozladowywal baterie albo jakies inne cuda robil.. do smieci z tym jak dla mnie.
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 18-01-2019 o 19:09
Uprawnienia umieszczania postów