-
Poszukuję CZARNEJ 8N Quattro 225
Witajcie...ponownie!!!
Byłem sobie tutaj jakiś czas temu przez chwilkę (bardzo miło wspominam!) przy okazji takich dwóch gracji:
https://www.klubtt.pl/showthread.php...777#post227777
https://www.klubtt.pl/showthread.php...-Line%E2%80%9D
A potem nadeszły czasy mroczne i złe - finanse padły na pysk . Niestety, obie ślicznotki musiały znaleźć sobie nowych właścicieli. Ból był wielki, szczególnie przy oddawaniu Yody - moja Najdroższa do dziś nie może mi tego ruchu wybaczyć.
Wygląda na to, że słoneczko powoli wychodzi zza chmur, więc mam zamiar naprawić swoją przewinę wobec Najdroższej. W związku z tym szukam, ale dość określonej konfiguracji:
1. 8N 1.8T Quattro 225KM (dobrze zrobiony tuning typu mapa na 240KM lub jakiś profi stage 2 oczywiście jak najbardziej OK) LUB 3.2 V6 250KM
2. Rocznik 2000+ (psychologia....)
3. CZARNA (absolutnie w drodze wyjątku może być srebrna lub niebieska, ale generalnie CZARNA!!!)
4. Wszystko powinno być sprawne, ze szczególnym uwzględnieniem pierdółek typu szyby, FIS, radio, klima, spryski.
5. Wnętrze w stanie najlepszym możliwym - szczególnie fotele.
6. Raczej bez gleby, extremalnych felg, rolowanych rantów, hardcore'owych negatywów itp.
7. Naklejka i ramki klubowe - pożądane
8. Coupe (do jazdy top down jest MX-5 )
Lakier może być w stanie po prostu przyzwoitym - najwyżej zlecę polerkę. Ale wymuskane wnętrze to kwestia absolutnie priorytetowa. To będzie TTka dla Najdroższej - a takie są jej priorytety.
Auto może mieć łagodną przeszłość kolizyjną - byle jakkolwiek sensownie udokumentowaną i zrobioną profesjonalnie (może być u Mietka w garażu, jeśli Mietek robi profesjonalnie).
Mam kolosalnie mało czasu w życiu więc gorąca prośba o oferty aut, na których można polegać. Nie mogę sobie niestety pozwolić na regularne zawiązywanie przyjaźni z mechanikami w warsztatach, a budżet nie powala mi dziś na nowe TTS w Audi Perfect Lease co byłoby rozwiązaniem najlepszym
Jeśli coś wiecie, sami chcecie zmienić auto - dajcie znać.
Ogłoszenie Kolegi Bzykss widziałem - postaram się z nim zdzwonić i pogadać o szczegółach, ale nie lubię nie mieć wyboru
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Quarter
Ostatnio edytowane przez Quarter ; 19-07-2018 o 17:56
Uprawnienia umieszczania postów