Witam wszystkich forumowiczów po raz kolejny !
Na forum zarejestrowałem się rok temu przeglądając wszystkie wątki dniami i nocami i właśnie z tego powodu tak długo się ukrywałem . A tak na poważnie to nigdy nie miałem natchnienia , aby pochwalić się swym autkiem , wolałem podglądać wasze przeważnie już byłe piękne, wypucowane mk1-nki , aż w końcu stwierdziłem że może warto się pokazać . W końcu moja też będzie kiedyś taka dopieszczona . Jako że mam straszne zaległości i sporo zdjęć z dotychczasowych prac postanowiłem więc że albo teraz albo nigdy. Ale do rzeczy.
Autka szukałem dość długo i nie brałem nigdy pod uwagę tt-ki (teraz wiem że to był błąd ) , aż tu nagle jest zakupiona od człowieka z jednej wioski który posiadał ją przez ostatnie sześć lat ,aż dziwne bo nigdy wcześniej jej nie widziałem , a teraz dostrzegam wszystkie w zasięgu wzroku takie zboczenie mnie dopadło.
A teraz troszkę o samym autku :
Audi TT 1.8 T 225 KM czterołap
Serducho APX
Rok.2001
Przebieg przy zakupie 228 tyś.km.
Wyposażenie : xenon, Bose, navi, czarne skóry, chyba ma większość z dostępnych na tamte czasy rzeczy .
Może teraz parę zdjęć tak na szybko bo to przecież najbardziej wszystkich interesuje odrazu mówię, że zaczęła jako brzydkie kaczątko ze zmatowiałym miejscowo lakierem , zaparowanymi lampami , niedomagającym serduchem , obitymi felgami i takie tam.
[/URL
To tak na początek i postaram się, aby ten wątek szybko się rozwijał bo zaległości są naprawdę spore.