Nie ryzykujcie w jakieś tam pół-ceny, bo spoto oszustów i naciągaczy jest w necie. Pojedźcie i zobaczcie auto. Albo sprowadźcie z DE, będzie taniej.
Co do spalania tak jak napisałem mój nie palił więcej niż 6.5 - 7.5 l/100 przy spokojnej jeździe z Gdańska do Warszawy. Tzn robiłem trasę z Gdańska do Warszawy na pełnym baku, dojeżdżając do Warszawy miałem spalone dokładnie pół baku TT-RS co przekłada się właśnie na niskie spalanie. 340km pokonywałem w 4.5-5h przy spokojnej jeździe nie przekraczając 130km/h i nie pałując go specjalnie przy wyprzedzaniu. TT-RS spala naprawdę bardzo mało wachy.. takie jest moje zdanie i tak jest w rzeczywistości.
btw.: bak w TT RS to 55litrów, pół baku to 22.5 litra więc wychodzi właśnie 7.5litra w trasie... proszę Was to żadne spalanie..
TT-RS zaczęła dopiero po programie palić więcej i już nie byłem w stanie zejść do 6.5 - 7.5l/100km tylko koło 8.5-9.5l. TT-RS w s-tronicu powinno jeszcze trochę mniej spalać ze względu na nadbieg (7-bieg).
Sprzęgło gumowe znajduje się między wałem przenoszącym napęd na tył a haldexem, jest obudowane w metalowym koszyku.. najgorsze jest to, że nie można wymienić tego elementu samego, trzeba wymieniać cały wał z tym sprżegiełkiem, co jest totalnym absurdem.. Koszt to 6000zł (ja miałem na gwarancji to zmieniane)
Ale jak ktoś nie lubi wieczorami wypadów w nocy i ganiania się z Porsche, lub innymi autami i strzelania z procedury tylko do lansu i przemieszczania się nie ma szans, żeby coś się wysrało...