Znalazłem na pewnym serwisie paczkę opisaną jako
Super śmiesznie zdjęcia różne, pomyślałem lubię humor warto się pośmiać i między innymi okazało się, że ludzi bawią takie zdjęcia :/
Znalazłem na pewnym serwisie paczkę opisaną jako
Super śmiesznie zdjęcia różne, pomyślałem lubię humor warto się pośmiać i między innymi okazało się, że ludzi bawią takie zdjęcia :/
KOCHAM MAłE CZARNE
No faktycznie beczka śmiechu .
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
Na zdjeciu jest RS6 przepolowione na pol (z tylu widac druga czesc) i kierujacemu NIC sie nie stalo. Mial chyba dobrego Aniola Stroza - popatrzcie, ze ostal sie tylko fotel kierowcy
Wszystkie te modele które tu widać napewno są już wystawione na allegro jako bezwypadkowe w idealnym stanie z udokumentowaną bezwypadkowością
Znowu TT znowu Cabriolet
widziałem też już gdzieś te foty... Po obejżeniu takich obrazów zawsze delikatniej operuję pedałem gazu... nie wiem czy kojażycie (swojego czasu krążyły mailem w formie PPS) zdjęcia z czołówki zielonej cordoby ze scanią w Czechach... to była dopiero masakra
dzi? ma j? Aldona
"Crazy thing about this is that the driver walked out of the car almost with no injuries and phoned the emergency services himself."Zamieszczone przez Mari
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3105304
ja bym płakała ... chociaż znam się na żartach.
ale zgadzam się z przedmówcą, napewno trafią te autka w ogłoszeniach jako bezwypadkowe :/
to dlatego trzeba szukac samochodu pół roku....
"Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego doj?ć warto"
srebne TT widzialem na jakims filmiku opisane fotki + jakies podpisy. Z tego co pamietam gosc zginął :/ W sumie chyba nic do smiechu. /HAHAHA
żeby nie było mnie też wkurzył ten fakt że ktoś wrzuca takie zdjęcia razem z jakimiś pośmiewiskami. Fatalna sprawa. Piękne nasze Audii
Jest jedna pewna rzecz
należy na siebie uważać za kierownicą i tego chciałbym wszystkim życzyć
KOCHAM MAłE CZARNE