Jedyny mankament, poza szlifowaniem jej od wewnatrz zeby usiadla jak potrzeba, to to ze rogi nie dochodz do klapy tylko jest 2-3mm przerwy.. ale ogolnie wyglada tak, ze wstydu nie ma a w polysku naprawde robi robote
Jedyny mankament, poza szlifowaniem jej od wewnatrz zeby usiadla jak potrzeba, to to ze rogi nie dochodz do klapy tylko jest 2-3mm przerwy.. ale ogolnie wyglada tak, ze wstydu nie ma a w polysku naprawde robi robote
AcidTT masz jakieś zdjęcia jak to z niebieskim wygląda? Ja już prawie zdecydowałem się na węglową, bo podobno te krajowe niedorobione, ale jak mówisz, że ok. to może warto spróbować.
dzięki za info, to pewnie stamtąd zamówię, bo ciężko trafić w oryginał za normalną kwotę.
Mam prośbę. Jakbyś mógł zrobić zdjęcie w dzień samego rogu, to wysłałbym tej firmie. Może dla nich to nie problem to ogarnąć.
Trochę przyjemności z pracy i efekt jest
Ostatnio edytowane przez eslaw79 ; 31-01-2018 o 10:30
Dzięki, wysłałem zapytanie z linkiem do tego wątku. Masz też dyfuzor w lakierze?
Robi wrażenie. Niebieski z czarnym - super zestawienie. Kopiuję pomysł i jednocześnie pójdą w lakier cztery kratki z przodu.
Mam ori grill od quattro sport, on jest w phantom black i od tego sie zaczelo, felgi tez mam w polysku, a raczej resztkach (wymagaja renowacji), dolne kratki te beda w polysku ale dopiero gdy siadzie wlasciwy zderzak
Dostałem odpowiedź z Tuning Centrum, jednak nie mam prawa jej tu cytować. Napiszę tylko ogólnie, że nie polegają na opinii polskich forumowiczów, tylko klientów z eBay`a, gdzie mają dobre opinie od klientów.
Taaa... a lotke za krotka ja pewnie zrobilem.. no nic widzisz co jest wiec decyzja nalezy do Ciebie.
Tu jest oryginał, ale chyba nie da się oddzielić? i w grę wchodzi lakierowanie na kolor auta. https://www.olx.pl/oferta/lotka-spoi...tml#fe8b117e85
Oddzielic sie nie da ale zamienic z Twoja napewno.