Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Witam, pierwsze audi TT

Sląsk
    Pojemność
    2.0T
    KM
    200
    Rocznik
    2007
    Kolor
    Czarny

Witam, pierwsze audi TT

Witam wszystkich juz od dlugiego czasu obserwuje to forum i jestem wielkim fanem że przez tak dlugi czas to forum dalej istnieje

Od długiego czasu Audi TT to moje marzenie ale ostatnio stało się realne. Niestety nie jestem jakimś wielkim znawcą aut/ silników ani tego jak nie kupić złego modelu
    Jeśli bylibyście tak mili i pomogli mi w paru kwestiach byłbym bardzo wdzięczny.

Pierwsze moje pytanie interesuje mnie automat audi TT silnik 2.0/3.2 chętnie poczytam co sądzicie, ostatnio wpadł mi w oko model AUDI TT 2.0 TFSI BEZ Wady olejowej 2007 rocznik, automat, 250k przebiegu i pytanie o przebieg jak na to patrzeć czy jest to duży przebieg jak na ten rocznik? Z jakimi kosztami musze się liczyć kupując taki starszy rocznik z takim przebiegiem czy wszystko zależy od tego jak było jezdzone.
    Czy polecalibyście raczej rocznik 2013-2016?

Chętnie poczytam wasze porady jak kupić ta idealna TT'ke marzeń na co zwrócić uwage przy przegladaniu ofert.
    Przeglądałem też możliwość sprowadzenia TT z USA lub Japonii jesli ktos zglebial temat chetnie poczytam

Pozdrawiam

Kłodzko
    Pojemność
    1.8T
    KM
    225
    Rocznik
    1999
    Kolor
    niebieski
    Witaj na forum TT.

Awatar elmacho
    Śląsk
    Pojemność
    brak
    KM
    4xx
    Rocznik
    2008
    Kolor
    Red
    TT 8J to dobry wybór. Jeszcze lepszym wyborem jest wersja quattro. Kwestia rodzaju skrzyni biegów jest dyskusyjna, są różne gusta, preferencje i oczekiwania. Miałem oba rodzaje skrzyń w tej generacji i przyznam, że obie mają swoje wady i zalety. A ja jednoznacznie nie jestem w stanie określić, którą skrzynię bym wybrał. Oddzielną kwestą jest zestawienie wersji silnikowej ze skrzynią biegów.
    AUDI nie przestaje się kochać.

Awatar Karoll
    Ostrołęka-Baranowo/Dęblin
    Pojemność
    brak
    KM
    170
    Rocznik
    2012
    Kolor
    Oolonggray
    Czy ta TTka jest na tablicach WE? jeśli tak to mogłem ją ogladac