Dzięki. W sumie potrzebowałem tego do ustalenia czy dobrą pompę ESP wrzuciłem, ale na szczęście mam mk20, która wychodziła z 1.8t, które z tego co wiem miało 2.5 obrotu.
Dzięki. W sumie potrzebowałem tego do ustalenia czy dobrą pompę ESP wrzuciłem, ale na szczęście mam mk20, która wychodziła z 1.8t, które z tego co wiem miało 2.5 obrotu.
Dawno nie wrzucałem nic więc pora coś wrzucić.
Licznik naprawiony oczywiście przez Naszego Eksperta czyli Jerrego
Nie ma już śladów po martwych pikselach.
Podczas podróży z zlotu w roku 2024 niestety trafił mi podły kamień w szybę i będzie ona wymieniona.
W tym roku przed spotkaniem z innymi fantastycznymi pasjonatami wymieniłem zawieszenie na AP, ale niestety coś jest nie tak z sprężynami z tyłu, jestem w trakcie batalii z nimi i nie wiem czy się uda uzyskać prawidłowe sprężyny od nich
No i w końcu ostatnia informacja. W drodze na spotkanie TT w tym roku silnik wyzionął ducha.
Tak więc załatwiłem inny silnik 3.2 (z ogromną pomocą Skubiego, którego serdecznie pozdrawiam) oraz parę dodatkowych części, czyli drzwi kierowcy i nadkole ponieważ na obecnych elementach jest szpachla.
Nowy silnik zostanie wyremontowany oraz zostanie wymieniony rozrząd i wszystko inne. Potem auto trafi od razu do lakiernika w celu malowania całego samochodu.
![]()