Witam,
Czy ktoś z posiadaczy mk2 szukał lub orientuje się w radiach z duzymi wyświetlaczami zastępowanymi w Tetetkach? oczywiście mówię o wyświetlaczach Navi a nie o Audi Concert.
Witam,
Czy ktoś z posiadaczy mk2 szukał lub orientuje się w radiach z duzymi wyświetlaczami zastępowanymi w Tetetkach? oczywiście mówię o wyświetlaczach Navi a nie o Audi Concert.
Michał zobacz na www.paconavi.pl , pamietam , ze cos robili w mk2 ale mają zmianioną strone i galerie pustą, ale zadzwoń może coś zaproponują.
Michal chodzi Ci o radia wysokiej klasy z ekranem LCD zastepujace w miare dobra RNS-E czy po prostu szukasz kombajnu navi z divixem, bluetooth, navi itd? Jesli chodzi i pierwsza opcje to sie nie znam na audio i nie doradze ale jesli chodzi o chinskie navi dedykowane do TT na wzor fabrycznego RNS-E to byl obszerny watek na forum ttforum.co.uk . Koles ktory to zamontowal byl bardzo zadowolony, wrzucil sporo fotek. Niby bardzo podobne, ale wygladalo jakos tanio i dziadowsko. Wszyscy byli zgodni co do niskiej jakosci wykonania. Mimo to kupujac ten sprzet dostaje sie prawdziwy kombajn multimedialny.
Hej Michale, ja tez Michal
Co do radia NAVI z LCD to wlasnie takie kupilem. Jestem jednak z niego nie zadowolony i chce wymienic na OOOO NAVi PLUS. Nowo kupione nie podoba mi sie pozatym trzeba przy niem kombionowac, dograc mapy, poustawiac etc. Kiepsko sie trzyma w szufladzie. Wiem ze temu wszystkiemu mozna zaradzic ja lubie plug & play. I nie mam czasu na zabawe.
Sprzet sie nazywa DYNAVIN TT jest na allegro. Jezeli Ci sie podoba to napisz do mnie. Ja chetnie sprzedam swoje bo gostek nie przyjmuje zwrotow.
Michal
---------- Post dodany o 02:30 ---------- Poprzedni post z 02:30 ----------
NIe ma do TT
mini ot, ale w dobrej wierze - to bylo kup teraz, czy licytacja ? jak kup teraz masz prawo zwrotu bez podawania przyczyny do 10 dni od otrzymania sprzetu, chyba, ze o tym prawie sprzedajacy nie poinformowal w ogloszeniu, wtedy masz 30 (lub 90 - pisze z pamieci, nie chce mi sie zerkac w ustawe) dni na taki zwrot
"Love Them BOTH" - M.
Może jest źle zamontowane, albo zatrzaski się nie zwolniły. Radyjko ma androida, takie cudo ma duże możliwości, map do wyboru jest dużo. Tylko nie jest w obsłudze podobne do standardowego radia, bardziej obsługuje się to jak komórkę.
problem w tym ze radio zostalo juz zainstalowane, folijka z ekranu zciagnieta itp. Musze odinstalowaci sprzedac