Cenę nie trzeba komentować bo adekwatna do stanu TT. Drzwi jak każdy widzi ale tylni zderzak coś już nie tak równo siedzi....
Cenę nie trzeba komentować bo adekwatna do stanu TT. Drzwi jak każdy widzi ale tylni zderzak coś już nie tak równo siedzi....
... i maska z przodu jakoś dziwnie leży
tylna klapa z lewej strony ma zupelnie inna szczelinę niż z prawej.
Tak czy siak... tragedii nie ma. wszystko mozna poprawic. Tylko co jeszcze tam siedzi
MARUDA
Witam wszystkich jestem nowym forumowiczem i proszę o ocenę autka:
AUDI TT 1.8T 180PS XENON SKÓRA ALU17 PIĘKNA Z NIEM (183992117 - motoAllegro
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
Niby wydaje się ok.
---------- Post dodany o 23:15 ---------- Poprzedni post z 23:15 ----------
Tylko to nie 2001 rocznik.
Wygląda ładnie ale jakoś mam wrażenie, że numery rejestracyjne niosą jakieś przesłanie...
I don't have dreams, I have goals.
LIPKA jak nic
Żeby nie było że wszystkie TT to składaki to ta wydaje się ok. Jak już coś było robione to lekko. Sprawdzić łączenia elementów daty na szybie, błędy na kompie, oglądnąć pod maską nalepki czy są i można myśleć o kupnie.
No i czy w rogu na lampach z przodu jest napis BOSCH.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 01-10-2011 o 22:23
Parę dni temu oglądałem ten okaz: Audi TT Ksenony Skóra Zarejestrowana, 1999r., 1800cm3, 180 KM - otomoto.pl
Ogólnie szpary ok, środek nawet zadbany, przebieg 210k, więc myślę że ori Lekko podrapany tylny zderzak.
Szyby: kierowcy 3, tylna 3, przód 2, reszta 8.. Drzwi kierowcy zamykają się trudniej niż pasażera, opadają (wytarła się nawet ta listwa progowa). Pewnie dostał od strony kierowcy. Poza tym ok Naklejki pod maską były, nie wiem czy wszystkie bo to pierwsze TT, które oglądałem
Aha, na boku fotela jest taka rączka, podejrzewam, że ma podnosić i obniżać fotel? Jeśli tak to nie działała ani kierowcy, ani pasażera.
http://www.klubtt.pl/sprzedam/8731-tt-180ps-1999r.html
Obejrzyj sobie
Jezeli ktos jest przed kupnem auta to za wiele do tematu nie wniesie za to Ty wnosisz niesamowicie wiele- ciagle wciskasz ludziom swoj link- wystarczy,ze masz swoj temat, wiec po co sie ciagle produkujesz i go udostepniasz- to troche nie wypada. I tyle, nic zlego nie mialam na mysli, bo rozumiem cisnienie na chec sprzedazy i kupna czegos nowego-jednak troche umiaru, jak ktos dobrze przeglada ten watek to juz zapewne za pierwszym razem trafil na Twoj link..albo wysylaj ludziom PW, proste.
Sory, że wam przerywam Przypomniało mi się, że TT, które oglądałem miało zaskonserwowane podwozie (chropowata farba, materiał) i było to widoczne na progach, około 5cm było widać. Delikatnie inny odcień no i oczywiście struktura. To normalne? Bo pierwszy raz się z tym spotkałem a parę aut już miałem..