Tak
Nie wiem...
Mam to gdzieś
No ja prawdopodobnie tez sam nie będę jechał. Ale stylu miałbym dwa miejsca jeżeli ktoś ma dobrego fizjoterapeutę
Ja tez bede jechał z wife, wiec niestety
hmmm, to mam schody :P
muszę coś kombinować - chyba że Piootr to naprawdę nie byłby dla Ciebie problem jak byście mnie za siedzenia wrzucili. Trochę to dla Was komfort jazdy by popsuło - chociaż ja jestem chudy (:
Dzięki za pomoc. To w takim razie jakoś dogadamy się na parkingu.
Jutro ładuję aparat i pamiątka w jesienną pogodę będzie, że hej!
oki, a jak z godziną, 9.30????
ps. Żuczek moze złapiemy sie od naszej strony??
Jeżeli nie ma innych propozycji to niech zostanie 9:30
Jest możliwość dołączenia się pod ten wypad?
Jeżeli można się dołączyć to mogę być na 16:00 Nadal tam będziecie?
Niech ktoś to będzie na 100% podzieli się numerem telefonu
Nie mi decydować bo ja jestem na doczepkę, ale na 99% powinniśmy być nawet i dłużej. Bez sensu jechać na 1h przecież (: Druga strona to taka, że zależy mi też zrobienie kilku fot i ujęć z powrotu o zachodzie słońca - więc myślę, że uda mi się namówić chłopaków by się dopiero zmywać około 18.00-19.00.Zamieszczone przez PawelM
Tel poszedł na PW
p.s. może spróbuj coś zadziałać i pojechać razem z nami o zaplanowanej godzinie porannej! Myślę, że to niesamowite uczucie w 4-5 tetek jechać po prostej drodze (:
Dobra, będę o 9:30 pod M1. Próbuje dodzwonić się do swojego przyjaciela czy chce pojechać ze mną. Jeżeli nie będzie mógł pojechać to mogę kogoś zabrać do roadstera ale na 100% potwierdzę to dzisiaj do 20:00.
PS. Może ktoś zabrać kabel VAG ze sobą? Ja zabiorę laptopa. Zamówiłem go już tydzień temu i kurde jeszcze nie ma.