Hej. Proszę o link/filmik ze znośną jakością audio:
TT mk1, seryjne 180, bez programu, chipa itp. (bez czegoś dodatkowego w aucie, co "wspomaga" sapanie). TYLKO stożek + FORGE FMDVSPLTR
Dziękuję, pozdrawiam.
Hej. Proszę o link/filmik ze znośną jakością audio:
TT mk1, seryjne 180, bez programu, chipa itp. (bez czegoś dodatkowego w aucie, co "wspomaga" sapanie). TYLKO stożek + FORGE FMDVSPLTR
Dziękuję, pozdrawiam.
Są kobiety pistolety!
- NIE dyskutuję z idiotą! Sprowadzi mnie do swojego poziomu, a tam pokona doświadczeniem.
LOl ale filmik czego to ma być? Od 0-100? Jak TT wygląda? Dźwięku silnika z kabiny czy na zewnątrz?
Dźwięk wydawany przez połączenie stożka i FORGE FMDVSPLTR Pracujący silnik w aucie, "gazowanie" pedałem lub jadące auto. Dźwięk słyszany na zewnątrz lub wewnątrz, przy zamkniętej lub otwartej masce.
Są kobiety pistolety!
- NIE dyskutuję z idiotą! Sprowadzi mnie do swojego poziomu, a tam pokona doświadczeniem.
Na niektórych lepiej na innych gorzej. Mam nadzieje że pasi.
Ten 3 film licząc od góry mnie ciekawi najbardziej, niestety info "ten film jest prywatny", nawet po zalogowaniu się na YT. Stąd prośba i post tutaj. Resztę widziałam, oczywiście dziękuję. Pozdrawiam.
Są kobiety pistolety!
Dziękuję, teraz OK, rewelacja! Pozdrawiam.
Są kobiety pistolety!