Witam
Mam problem z dodaniem zdjeć do posta. Po odpaleniu opcji załączniki, mam maksymalnie zapełnioną bramkę ze zdjęciami i nie mogę ich stamtąd usunąć, w związku z czym nie mogę dodać nowych.
O co chodzi?
Pozdrawiam.
Witam
Mam problem z dodaniem zdjeć do posta. Po odpaleniu opcji załączniki, mam maksymalnie zapełnioną bramkę ze zdjęciami i nie mogę ich stamtąd usunąć, w związku z czym nie mogę dodać nowych.
O co chodzi?
Pozdrawiam.
To Ci pomogli (:
Wiem, że moderatorzy mają przeważnie opcję na forach, że mogą zwiększać/zmniejszać ilość dodawanych zdjęć danemu użytkownikowi.
Na tym forum za wiele dodać nie można, dodaj na imageshack
Witaj,
W skrócie.. Masz wykorzystany już limit quoty dodawania załączników dla swojej rangi, który wynosi 1MB. Będziesz mógł wrzucać załączniki, jeśli zwolnisz quote na swoim koncie.
Załączniki kasuje się: Ustawienia -> Inne -> Załączniki
Czym wyższa raga tym, wyższy limit quoty. Masz jedną z najniższych rang, stad taki limit. Jak koledzy wspomnieli obrazki mozesz dodawac na zewnetrznym serwerze imageshack i wklejać link na forum.
Darson, nie mozna mieć wszystkiego. Chociaż Ty nie mozesz narzekać, bo VIPy nie maja limitu uploadu załączników.
Nie narzekam Miałem na myśli nowo zarejestrowanego usera.
Poza tym pobrałem sobie z imageshack programik i ładnie szybko, sprawnie się uploaduje pliki przeciągając zamiast wybierać, dodawać, męczyć się...